Team Assistant till EQT

Tillsatt

Stockholm

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Till EQT söker vi en stresstålig och serviceinriktad Assistent som vill arbeta i en spännande internationell miljö med högt tempo. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. Uppdraget är en visstidsanställning som beräknas pågå till och 1 mars 2019. Placering för uppdraget är i EQTs trevliga lokaler på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som Assistent på EQT kommer du att supporta avdelningen EQT Equity och på ett serviceinriktat och proaktivt arbetssätt underlätta arbetet i deras vardag. Personerna du kommer stödja behöver bland annat hjälp med att koordinera resor, förberedelser inför möten samt hantering av kvitton. Du ingår i ett Assistentteam på 6 personer där det läggs stor vikt på teamwork.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Ansvar för kalendrar samt koordinering och bokning av interna och externa möten på ett professionellt och strukturerat sätt
  • Planering och bokning av resor (flyg, hotell, transfers etc.)
  • Hantering och av kvitton, fakturor och avtal
  • Förbereda och sammanställa material och presentationer
  • Ansvara för att det är snyggt på våningsplanet samt hantera post och se till att den kommer till rätt person
  • Organisera telefon- och videokonferenser 
  • Arrangera konferenser och event

Din bakgrund
Vi söker dig, en prestigelös och ansvarstagande person som har erfarenhet från en serviceroll sedan tidigare, du tycker om att ge service på högsta nivå. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemförståelse i övrigt. Eftersom koncernspråket på EQT är engelska är det viktigt att du obehindrat förstår, pratar och skriver på engelska.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en koordinerande och administrativ ådra. Vi värderar egenskaper som noggrannhet och struktur då rollen innefattar att man kan prioritera och hantera många uppgifter parallellt. Du vill alltid ligga steget före för att på bästa sätt underlätta för din omgivning. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners.

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Om EQT
EQT is a leading alternative investments firm with approximately EUR 35 billion in raised capital across 22 funds. EQT funds have portfolio companies in Europe, Asia and the US with total sales of more than EUR 19 billion and approximately 110,000 employees. EQT works with portfolio companies to achieve sustainable growth, operational excellence and market leadership.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer