Team Assistant till EQT

Tillsatt

Stockholm

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Till EQT söker vi en stresstålig och serviceinriktad Assistent som vill arbeta i en spännande internationell miljö med högt tempo. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående. Uppdraget är en visstidsanställning som beräknas pågå till och 1 mars 2019. Placering för uppdraget är i EQTs trevliga lokaler på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som Assistent på EQT kommer du att supporta avdelningen EQT Equity och på ett serviceinriktat och proaktivt arbetssätt underlätta arbetet i deras vardag. Personerna du kommer stödja behöver bland annat hjälp med att koordinera resor, förberedelser inför möten samt hantering av kvitton. Du ingår i ett Assistentteam på 6 personer där det läggs stor vikt på teamwork.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Ansvar för kalendrar samt koordinering och bokning av interna och externa möten på ett professionellt och strukturerat sätt
  • Planering och bokning av resor (flyg, hotell, transfers etc.)
  • Hantering och av kvitton, fakturor och avtal
  • Förbereda och sammanställa material och presentationer
  • Ansvara för att det är snyggt på våningsplanet samt hantera post och se till att den kommer till rätt person
  • Organisera telefon- och videokonferenser 
  • Arrangera konferenser och event

Din bakgrund
Vi söker dig, en prestigelös och ansvarstagande person som har erfarenhet från en serviceroll sedan tidigare, du tycker om att ge service på högsta nivå. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemförståelse i övrigt. Eftersom koncernspråket på EQT är engelska är det viktigt att du obehindrat förstår, pratar och skriver på engelska.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en koordinerande och administrativ ådra. Vi värderar egenskaper som noggrannhet och struktur då rollen innefattar att man kan prioritera och hantera många uppgifter parallellt. Du vill alltid ligga steget före för att på bästa sätt underlätta för din omgivning. Vidare har du en positiv attityd och bemöter alltid människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt, såväl kollegor som andra samarbetspartners.

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett internationellt och framgångsrikt företag!

Om EQT
EQT is a leading alternative investments firm with approximately EUR 35 billion in raised capital across 22 funds. EQT funds have portfolio companies in Europe, Asia and the US with total sales of more than EUR 19 billion and approximately 110,000 employees. EQT works with portfolio companies to achieve sustainable growth, operational excellence and market leadership.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer