Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR & Administrativ Chef till Törngren Magnell

Nu söker vi dig HR-kompetenta ledare som vill utveckla vår HR-funktion samt att leda vårt administrativa team. Du får en fantastisk möjlighet att skapa ett helhetstänk kring HR-arbetet hos oss!

 

Rollen I denna roll kommer du att arbeta verksamhetsnära med strategiska och operativa frågor inom hela HR-området. Tjänsten omfattar bl.a. arbetsuppgifter inom rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö Performance Management, Compensation & Benefits samt Employer Branding. Vidare ansvarar du för att bolagets personal- och kompetensförsörjning säkerställs bl.a. genom goda och effektiva rutiner. Du är ett stabilt stöd och bollplank till byråns delägare i den dagliga och operativa verksamheten och du kommer att driva och ansvara för utvecklingsprojekt för att förstärka och etablera HR-funktionen på företaget.

Ledarskap är en mycket viktig aspekt av rollen och du kommer ha fullt personalansvar för fyra medarbetare i vår administrativa funktion.

För att nå framgång och trivas i tjänsten bör du uppskatta att arbeta varierat. Du har ett stort mått av självständighet och integritet och har god förmåga att skapa förtroende. Du blir en viktig medarbetare i byråns ledningsgrupp. 

Din bakgrundDu har en akademisk examen inom Personal-/HR-området. Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta brett inom HR med förändringsledning samt har arbetat i en snabbrörlig och gärna partnerledd organisation. Vi tror att du har erfarenhet av ledarskap, eller är redo att ta klivet in i din första ledarroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, positiv inställning, hög social kompetens och integritet. Du kännetecknas av ditt engagemang, din nyfikenhet och ditt intresse för verksamheten. Du är förtroendeingivande och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande och ett mycket gott omdöme.

Erbjudande Kanske är det kombinationen av branschens vassaste medarbetare och vänligaste arbetsmiljö som definierar vår kultur. En kultur som baseras på respekt. Respekt för vår kund, ämbetet, omvärldsförändringar och respekt för att oavsett kunskap och erfarenhet är man aldrig fullärd. Vi anser även att respekt för våra medarbetares livsbalans är en förutsättning för att hållbart prestera med högsta möjliga expertis och kvalitet i varje situation!

Om företaget
Advokatfirman Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med fokus på transaktionsrådgivning och affärsjuridik.

Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter affärsförståelse, proaktivitet och engagemang. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens leder det till trygghet och väl genomförda affärer. Vi ser alltid till att en eller flera delägare är aktivt engagerade i varje ärende.

Vi bygger långsiktiga relationer. Vi tror också att ett ”true partnership” mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation.

En vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat Törngren Magnell sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur.

Läs gärna mer på www.torngrenmagnell.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-10-18 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.