Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Rekryteringspartner till Preem i Stockholm

Är du intresserad och nyfiken på andra människor och vill jobba i en miljö som präglas av frihet under ansvar samt få vara med och bygga vidare en relativt ny funktion inom HR Preem.

Jobba för framtiden redan idag

Preem fortsätter att satsa på att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle, vilket ställer allt högre krav på att hitta duktiga medarbetare inom olika kompetensområden till Preem framöver. Som ett stöd i det arbetet söker vi nu en driven rekryteringspartner till vårt rekryteringsteam. 

 I rollen som Rekryteringspartner är du Preems interna rekryteringskonsult vid alla interna rekryteringsprocesser och kontaktperson gentemot våra utvalda ramavtalsleverantörer vid externa rekryteringar. Rollen innebär såväl operativt arbete tillsammans med rekryterande chefer, som delaktighet i arbetet med att utveckla employer-branding frågor tillsammans med kollegor inom HR.  

Rollen är relativt ny inom Preem vilket ger dig möjlighet att utöver att vara med och utveckla rollen även fortlöpande öka rekryteringsmedvetenheten internt samt höja kandidatens positiva upplevelse av mötet med Preem.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

 Har du den här bakgrunden? 

Du har jobbat med rekrytering i ett antal år, som rekryterare eller rekryteringskonsult. Du är van att driva rekryteringsprocesser framåt och att jobba mot uppsatta tidplaner och mål. Du har också tidigare jobbat med någon/några olika rekryteringssystem. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

 Är det här du? 

Som person är du intresserad, nyfiken, driven och orädd i ditt sätt att möta andra. Du vågar utmana och ifrågasätta traditionella sätt att tänka och har en bra känsla för affären samtidigt som du kan se detaljer och hålla kvalité i det som du levererar. Din sociala kompetens gör att du har lätt att knyta kontakter internt och externt samt bygger förtroende hos de personer du samarbetar med. Du är också ansvarstagande, nyskapande och inkluderande, allt enligt våra värderingar som vi jobbar med dagligen här på Preem.

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professional. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på telefonnummer 076-525 38 51 eller lisa.siden@wise.se

Sista ansökningsdag är 1 november vänligen registrera din ansökan i kombination med ett personligt brev via www.wise.se Vi tar endast emot ansökningar via www.wise.se.

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här