Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till kund i Södertälje

Till välkänt bolag i Södertälje söker vi en löneadministratör!

För kunds räkning söker vi en erfaren Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med start i januari 2018.

 

Ditt uppdrag

Vår kund, en väletablerad organisation inom fordonsindustrin, söker nu en erfaren löneadministratör att stärka upp deras löneavdelning. Avdelningen är inne i en spännande förändringsresa där man är mitt uppe i ett systembyte, från Personec S till Aditro L. Ett projekt som förväntas vara klart till maj 2017. Löneavdelningen tillhör den centrala personalfunktionen Human Resources Support som stödjer företagets enheter och bolag inom området lön. Gruppen består idag av 16 personer som administrerar totalt 17 000 löner.

Du kommer att tillhöra ett team inom gruppen bestående av 4 löneadministratörer som tillsammans hanterar ca 5000 löner tjänstemanna- och kollektivlöner. Du kommer att arbeta i både Personec S och Aditro L till projektet slut. Förutom den administrativa hanteringen av lönerna så kommer du även att ha en konsultativ och supporterande funktion gällande lönerelaterade frågor. Du kommer därför att ha mycket kundkontakt med HR, chefer och medarbetare.

Här kommer du till ett samarbetsorienterat team som arbetar bra tillsammans och har en god stämning.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete, där du har arbetat med hela lönekedjan. Alternativt har du en YH-utbildning inom Lön och något års erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av Personec S eller Aditro L är detta meriterande, men inte ett krav. 

Som person är du drivande, noggrann och strukturerad. Du är serviceminded, har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, och gärna engelska. Vidare är du förändringsbenägen och samarbetsorienterad.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-5216525) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal