Löneadministratör till kund i Södertälje

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till välkänt bolag i Södertälje söker vi en löneadministratör!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

För kunds räkning söker vi en erfaren Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med start i januari 2018.

 

Ditt uppdrag

Vår kund, en väletablerad organisation inom fordonsindustrin, söker nu en erfaren löneadministratör att stärka upp deras löneavdelning. Avdelningen är inne i en spännande förändringsresa där man är mitt uppe i ett systembyte, från Personec S till Aditro L. Ett projekt som förväntas vara klart till maj 2017. Löneavdelningen tillhör den centrala personalfunktionen Human Resources Support som stödjer företagets enheter och bolag inom området lön. Gruppen består idag av 16 personer som administrerar totalt 17 000 löner.

Du kommer att tillhöra ett team inom gruppen bestående av 4 löneadministratörer som tillsammans hanterar ca 5000 löner tjänstemanna- och kollektivlöner. Du kommer att arbeta i både Personec S och Aditro L till projektet slut. Förutom den administrativa hanteringen av lönerna så kommer du även att ha en konsultativ och supporterande funktion gällande lönerelaterade frågor. Du kommer därför att ha mycket kundkontakt med HR, chefer och medarbetare.

Här kommer du till ett samarbetsorienterat team som arbetar bra tillsammans och har en god stämning.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete, där du har arbetat med hela lönekedjan. Alternativt har du en YH-utbildning inom Lön och något års erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av Personec S eller Aditro L är detta meriterande, men inte ett krav. 

Som person är du drivande, noggrann och strukturerad. Du är serviceminded, har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, och gärna engelska. Vidare är du förändringsbenägen och samarbetsorienterad.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-5216525) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer