Tysktalande Säljkoordinator till Daimler/EvoBus

Tillsatt

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Till detta uppdrag söker dig som har ett öga för detaljer samt trivs i en koordinerande roll!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till Daimler/EvoBus söker vi nu en Säljkoordinator. Detta är en hyrrekrytering vilket initialt kommer innebära ett konsultuppdrag via The Pace på 8 månader och därefter en anställning hos kund för rätt person. Önskad start är senast 4 mars. Tjänsten är på heltid och placering för uppdraget är Avestagatan i Spånga.

Ditt uppdrag
Som säljkoordinator kommer du tillhöra försäljningsteamet på företaget och ha en central funktion inom organisationen. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med en kollega i en liknande roll samt med Key Account Managers i teamet. Då många av dina kontaktpersoner kommer befinna sig i Tyskland är det högst meriterande om du kan kommunicera i både tal och skrift på tyska. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen: 

·            Koordinering med utveckling och produktion vid huvudkontor och fabriker i Tyskland

·            Koordinering och uppföljning av säljprocess vid upphandlingar

·            Direkt kundkontakt vid exempelvis administrativa frågor och fakturering

·            Hantering av inkommande ordar samt framtagandet av offerter och tillhörande material

·            Arbete och kalkyluppföljning i SAP

·            Administration och lokalt pådrivande av utveckling i företagets CRM-system

·            Ta fram statistik och faktureringsprognoser

·            Sammanställa statistik i Excel samt skapa presentationer i PowerPoint

·            Delta på mässor och externa aktiviteter samt agera företagsrepresentant

·            Övriga administrativa ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll som koordinator. Du är trygg i dig själv och är van vid att arbeta självständigt. Du tycker om att ta initiativ och klarar av att ta egna beslut. Du drivs att arbeta nära försäljningsavdelningen och är van vid att nätverka med olika personer och avdelningar. Som person är du van vid att kommunicera på både svenska, tyska och engelska samt har god data- och systemvana. Vi anser det även meriterande om du tidigare har arbetat i systemet SAP.

För att vara framgångsrik i rollen som säljkoordinator är du en driven och flexibel person och som trivs med att hantera många kontaktytor. Som person agerar du alltid problemlösare vid uppkommande situationer och du tycker service är en självklarhet. I din roll är det viktigt att du har förmågan att prioritera och omprioritera när det behövs. Vidare är du en prestigelös person som tar dig an alla typer av arbetsuppgifter med en positiv inställning.

Om EvoBus Med våra märken Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus och BusStore är vi den ledande leverantören på den europeiska bussmarknaden. Vi fortsätter att arbeta med utveckling och är väl rustade för att möta framtiden. Som en del av Daimler Buses är vi inte bara Europas största – utan även en av världens ledande busstillverkare.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger EvoBus/Daimler

Avestagatan 61, Spånga

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer