Tysktalande Säljkoordinator till Daimler/EvoBus

Tillsatt

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Till detta uppdrag söker dig som har ett öga för detaljer samt trivs i en koordinerande roll!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till Daimler/EvoBus söker vi nu en Säljkoordinator. Detta är en hyrrekrytering vilket initialt kommer innebära ett konsultuppdrag via The Pace på 8 månader och därefter en anställning hos kund för rätt person. Önskad start är senast 4 mars. Tjänsten är på heltid och placering för uppdraget är Avestagatan i Spånga.

Ditt uppdrag
Som säljkoordinator kommer du tillhöra försäljningsteamet på företaget och ha en central funktion inom organisationen. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med en kollega i en liknande roll samt med Key Account Managers i teamet. Då många av dina kontaktpersoner kommer befinna sig i Tyskland är det högst meriterande om du kan kommunicera i både tal och skrift på tyska. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen: 

·            Koordinering med utveckling och produktion vid huvudkontor och fabriker i Tyskland

·            Koordinering och uppföljning av säljprocess vid upphandlingar

·            Direkt kundkontakt vid exempelvis administrativa frågor och fakturering

·            Hantering av inkommande ordar samt framtagandet av offerter och tillhörande material

·            Arbete och kalkyluppföljning i SAP

·            Administration och lokalt pådrivande av utveckling i företagets CRM-system

·            Ta fram statistik och faktureringsprognoser

·            Sammanställa statistik i Excel samt skapa presentationer i PowerPoint

·            Delta på mässor och externa aktiviteter samt agera företagsrepresentant

·            Övriga administrativa ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll som koordinator. Du är trygg i dig själv och är van vid att arbeta självständigt. Du tycker om att ta initiativ och klarar av att ta egna beslut. Du drivs att arbeta nära försäljningsavdelningen och är van vid att nätverka med olika personer och avdelningar. Som person är du van vid att kommunicera på både svenska, tyska och engelska samt har god data- och systemvana. Vi anser det även meriterande om du tidigare har arbetat i systemet SAP.

För att vara framgångsrik i rollen som säljkoordinator är du en driven och flexibel person och som trivs med att hantera många kontaktytor. Som person agerar du alltid problemlösare vid uppkommande situationer och du tycker service är en självklarhet. I din roll är det viktigt att du har förmågan att prioritera och omprioritera när det behövs. Vidare är du en prestigelös person som tar dig an alla typer av arbetsuppgifter med en positiv inställning.

Om EvoBus Med våra märken Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus och BusStore är vi den ledande leverantören på den europeiska bussmarknaden. Vi fortsätter att arbeta med utveckling och är väl rustade för att möta framtiden. Som en del av Daimler Buses är vi inte bara Europas största – utan även en av världens ledande busstillverkare.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger EvoBus/Daimler

Avestagatan 61, Spånga

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer