Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Utbildningsadministratör till TSL – Trygghetsfonden

Trygghetsfonden TSL söker en serviceinriktad utbildningsadministratör med en stark drivkraft att hjälpa uppsagda till ett nytt arbete. Vi söker dig som är en flexibel och kommunikativ lagspelare.

Vad kan TSL erbjuda dig?
TSL kan erbjuda dig ett viktigt arbete på utbildningsfunktionen där du tillsammans med kollegor bidrar till att uppsagda arbetare kan få ta del av TSL:s omställningsstöd i form av utbildning och validering. Du kommer till en arbetsplats som präglas av hjälpsamhet, samverkan och resultat. Tempot är högt för att vi ska kunna hjälpa så många som möjligt på bästa sätt. TSL är en liten, snabbrörlig och obyråkratisk organisation med hög servicenivå och ett bra teamwork. TSL sitter i en modern kontorsmiljö centralt i Stockholm och vi strävar efter en bra balans mellan privat-och arbetsliv.

Hur ser en vanlig dag ut?
Arbetsuppgifterna varierar men vanligt förekommande är:

·        utbildningsrelaterad administration för uppsagda som omfattas av TSL: omställningsstöd

·        underhåll och uppdatering av TSL´s digitala utbildningsportal

·        medverkan vid upphandling av utbildningar och branschvalidering

·        research kring de förfrågningar av utbildningar och valideringar som kommer in

·        kontakt med utbildningsleverantörer kring utbildningsbokning

·        vara behjälplig med övrig administration på utbildningsfunktionen

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad och självständig administration, gärna kopplat till utbildningar. Som person är du en lagspelare och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du arbetar strukturerat och metodiskt samt har god förmåga att ge service och agera konsultativt. Du trivs med ett högt tempo och kan hantera flera uppgifter parallellt. Vi vill att du har ett serviceinriktat förhållningssätt med förmåga till egen drivkraft och eget ansvarstagande. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för utbildningsrelaterade frågor.

Du har goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift liksom mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Vilka är TSL?
Trygghetsfonden TSL är omställningsorganisationen för kollektivanställda arbetare inom företag i det privata näringslivet byggt på Trygghetsavtalet tecknat mellan Svenskt Näringsliv och LO. TSL hjälper uppsagda till ett nytt jobb. TSL är Sveriges största nätverksorganisation för omställning och omfattar 100 000 företag med 900 000 anställda. Läs gärna mer på www.tsl.se

Nyfiken på att veta mer?
TSL sitter i fina lokaler på Drottninggatan 92-94.
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Vi som arbetar med denna rekrytering kommer dock att vara lite lediga under jul och nyår men är åter på plats den 7 januari då vi kommer att gå igenom urvalet och kalla till intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Föräldralön, Kollektivavtal, Lunchförmåner