Erfaren löneadministratör sökes till Akelius i Mörby

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en erfaren och självgående löneadministratör? Vill du bli en del av ett bolag som strävar mot att ha den mest relevanta utbildade personalen bland världens ledande bostadsfastighetsbolag?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt
  • Privat sjukförsäkring
  • Sommartid

Akelius söker nu en erfaren och självgående Löneadministratör. Det här är en rekrytering där du blir direkt anställd hos Akelius. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i deras trevliga kontorslokaler i Mörby.

 

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du rapportera direkt till HR-chefen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i att självständigt ansvara för löneberedningen och löneutbetalningen för cirka 170 medarbetare fördelat på tio företag. I rollen kommer du att arbeta brett med lönerelaterade uppgifter, som till exempel hantera reseräkningar, tidrapporter, pensioner, lönerevisioner samt redovisning av personalstatistik. Utöver arbetet med löner kommer du även att kontera fakturor, sköta den löpande bokföringen av personalkostnader, handlägga personalbokslut samt övriga administrativa HR-uppgifter. Du kommer även att vara kontaktperson i lönerelaterade frågor.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi samt minst två års erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration och brinner för att arbeta inom löneområdet. Det är meriterande att du har goda bokföringskunskaper, erfarenhet av avstämning av lönerelaterade konton, kunskap inom arbetsrättsliga lagar och avtalsförsäkringar, IT-kunskaper och är en van användare av Excel. Har du även erfarenhet av att arbeta i löneprogrammet Hogia ses detta som meriterande.

Som person är du driven, trivs med att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du noggrann i ditt arbete samtidigt som du kan hålla ett högt tempo när det behövs. Vi ser också att du är ansvarsfull och strukturerad, serviceinriktad och har förmågan att se vad som behöver göras. Du har en vilja att utveckla och utvecklas och ställs gärna inför förändringar och nya utmaningar.

Det underlättar om du kan engelska då bolagets koncernspråk är engelska.

 

Erbjudande

Du kommer att vara ensam löneadministratör på kontoret i Mörby där även ekonomiavdelningen, finansavdelningen och vd:n sitter. Du har din närmaste chef i Ljungby och ytterligare en löneadministratör sitter i Göteborg. Det kan därför bli aktuellt med en del resor till både Göteborg och Ljungby, speciellt under introduktionsperioden.

Du kommer att bli del av ett växande företag som garanterar goda karriärmöjligheter och erbjuder omfattande utbildningsmöjligheter. Akelius har väldigt låg personalomsättning och är en väldigt platt organisation som erbjuder sina anställda goda förmåner.

 

Om företaget

Akelius äger, förvaltar, uppgraderar och utvecklar bostadsfastigheter. Företaget äger 46 000 lägenheter i storstäder i Sverige, Tyskland, Kanada, England, USA, Frankrike och Danmark. Vår affärsidé är att erbjuda våra hyresgäster en utmärkt service och att uppgradera fastigheter för att främja tillväxt under nästa århundrade.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24 Annonsen kommer att ligga ute till och med den 28/11 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Akelius Fastigheter AB

Svärdvägen 3 A,, Danderyd

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer