Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Resource Manager till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Drivs du dessutom av att brygga långsiktiga relationer och har erfarenhet av bemanningsplanering? Då kan rollen som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Till PwC söker vi nu två Resource Managers som ansvarar för bemanningsplaneringen inom Assurance. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via The Pace på 6 månader med möjlighet till fast anställning hos PwC efter den perioden. Start för uppdraget är omgående och tjänsten är på heltid med placering i Bonnierhuset, företagets huvudkontor, på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
I denna roll kommer du tillsammans med ett team om fem personer att ansvara för PwCs bemanningsplanering. Du kommer att arbeta strategiskt och strukturerat i system för att sätta ihop välfungerande team. Du säkerställer rätt teamstruktur i PwCs uppdrag ur ett klient/medarbetar/firma-perspektiv i enlighet med de vägledande principer som existerar. Du kommer självständigt att driva ditt dagliga arbete men har samtidigt ett nära samarbete med övriga fyra Resources Managers och din gruppchef. Du utgår från PwCs huvudkontor på Torsgatan men förväntas ha en flexibel inställning till att besöka övriga kontor i Stockholmsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Hantera och ansvara för löpande bokningar och ombokningar av medarbetare samt resurskonflikter inom Region Stockholm
  • Bevaka och analysera resursbehov genom aktuell pipeline och tillgänglighet
  • Ansvar för prognos för inkommande projekt och planerar för de kompetenser som behövs
  • Hantera inkommande resursförfrågningar från andra enheter och medverka proaktivt för att finna lösningar
  • Ta fram rapporter och utföra relevanta lägesanalyser för styrning av planering och bemanning
  • Hålla punkter kring bemanningsplanering på ledningsgruppsmöte

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från en kvalificerad koordinerade roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av workforce planning, resource management eller framgångsrikt skött komplexa bemanningsfrågor eller personalplanering på en revisionsbyrå eller liknande verksamhet. Vidare är du van vid att arbeta i Excel och du har god systemvana. Du har även god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personlighetsmässigt bör du ha hög integritet i en kombination med en förmåga att hålla hög servicegrad. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad, flexibel och uppskattar ett omväxlande arbete där du självständigt och målinriktat driver ditt arbete. Du har ett genuint intresse för att bygga och utveckla goda professionella relationer inom olika led i organisationen.

Om PwC
PwC är Sveriges största revisionsbyrå som ligger i framkant gällande teknik och processer. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. PwC Assurance jobbar med allt från stora börsnoterade bolag inom verkstadsindustrin och fastighetsbranschen till små ägarledda företag i spännande branscher. Hos PwC får du chansen att arbeta med många kompetenta kollegor inom revision men även med våra andra avdelningar som arbetar med bland annat affärsrådgivning och skattetjänster.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal