HR Manager till Nybergs Deli

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Få saker förenar, värmer och inspirerar som riktigt god mat. Att få sitta vid ett välfyllt bord med familjen eller goda vänner och njuta av något hemlagat – till vardags eller fest, är nog det bästa som finns. I alla fall om du frågar oss på Nybergs Deli. Vi har bestämt oss för att bli ett riktigt bra företag inom matmarknaden. Vår ödmjukhet förbjuder det men vi skall bli bäst. Nu söker vi dig HR Manager som vill slå följe med oss och lyfta vårt HR-arbete till nya höjder!

 

Rollen
Det sitter mycket i väggarna i vårt hus. Vi har många stolta traditioner att förvalta och med det, också ett stort ansvar. Som HR Manager blir ditt ansvar att ur ett HR-perspektiv, driva vår kultur och samtidigt säkerställa en attraktiv, hållbar, långsiktig och modern arbetsplats. Du blir en viktig ambassadör för våra värdegrunder och kommer bedriva dessa nära och tillsammans med våra chefer och medarbetare.

Rollen är av både operativ och strategisk karaktär. Du kommer självständigt att driva HR-funktionen och ansvarar för att utveckla rutiner och policys samt att implementera dessa i organisationen. Du kommer att agera stöd till chefer och arbetsledare i alla HR-relaterade frågor. I detta arbete ingår att vara sakkunnig inom kollektivavtal, lönefrågor och arbetsrätt. Du kommer att kvalitetssäkra, förädla och implementera viktiga områden såsom kulturfrågan, rekryteringsprocessen samt kompetens- och ledarutveckling.

Du blir en viktig medlem i vår ledningsgrupp och du rapporterar direkt till vår VD, Joakim Inaeus.

 

Din bakgrund
Vi söker dig med relevant utbildning inom HR-/personalområdet samt med flerårig erfarenhet av brett HR-arbete. Som person har du en utpräglad fingertoppskänsla i din yrkesroll. Du gillar att planera, organisera, tycker om att skapa processer och att leverera resultat.

Du är en trygg, balanserad och empatisk person med hjärtat på rätta stället.

En gnutta integritet och ett gott omdöme så är saken biff! 

Om företaget
Olle Nyberg Chark AB är ett familjeföretag i tredje generationen med anor från 1920-talet, då Allan Andersson startade sitt första företag i köttbranschen. Idag är det barnbarnen Christer Andersson, Niklas Söderlind och Katarina Hellsén Jarvin som driver företaget under varumärket Nybergs Deli. Mycket har ändrats sedan 1920-talet, inom djurhållningen, livsmedelsbranschen, på våra matbord och på Olle Nyberg Chark AB. Men det kompromisslösa kvalitetstänkandet lever kvar. Det gör även känslan och respekten för hantverkskunnandet som krävs för att producera smaksäkert och matsäkert kött.

Du kan läsa mer om oss här: www.nybergsdeli.se 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15/11 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Johanneshov.

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Nybergs Deli

Rökerigatan 5n121 62 Johanneshov, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer