Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager till Nybergs Deli

Få saker förenar, värmer och inspirerar som riktigt god mat. Att få sitta vid ett välfyllt bord med familjen eller goda vänner och njuta av något hemlagat – till vardags eller fest, är nog det bästa som finns. I alla fall om du frågar oss på Nybergs Deli. Vi har bestämt oss för att bli ett riktigt bra företag inom matmarknaden. Vår ödmjukhet förbjuder det men vi skall bli bäst. Nu söker vi dig HR Manager som vill slå följe med oss och lyfta vårt HR-arbete till nya höjder!

 

Rollen
Det sitter mycket i väggarna i vårt hus. Vi har många stolta traditioner att förvalta och med det, också ett stort ansvar. Som HR Manager blir ditt ansvar att ur ett HR-perspektiv, driva vår kultur och samtidigt säkerställa en attraktiv, hållbar, långsiktig och modern arbetsplats. Du blir en viktig ambassadör för våra värdegrunder och kommer bedriva dessa nära och tillsammans med våra chefer och medarbetare.

Rollen är av både operativ och strategisk karaktär. Du kommer självständigt att driva HR-funktionen och ansvarar för att utveckla rutiner och policys samt att implementera dessa i organisationen. Du kommer att agera stöd till chefer och arbetsledare i alla HR-relaterade frågor. I detta arbete ingår att vara sakkunnig inom kollektivavtal, lönefrågor och arbetsrätt. Du kommer att kvalitetssäkra, förädla och implementera viktiga områden såsom kulturfrågan, rekryteringsprocessen samt kompetens- och ledarutveckling.

Du blir en viktig medlem i vår ledningsgrupp och du rapporterar direkt till vår VD, Joakim Inaeus.

 

Din bakgrund
Vi söker dig med relevant utbildning inom HR-/personalområdet samt med flerårig erfarenhet av brett HR-arbete. Som person har du en utpräglad fingertoppskänsla i din yrkesroll. Du gillar att planera, organisera, tycker om att skapa processer och att leverera resultat.

Du är en trygg, balanserad och empatisk person med hjärtat på rätta stället.

En gnutta integritet och ett gott omdöme så är saken biff! 

Om företaget
Olle Nyberg Chark AB är ett familjeföretag i tredje generationen med anor från 1920-talet, då Allan Andersson startade sitt första företag i köttbranschen. Idag är det barnbarnen Christer Andersson, Niklas Söderlind och Katarina Hellsén Jarvin som driver företaget under varumärket Nybergs Deli. Mycket har ändrats sedan 1920-talet, inom djurhållningen, livsmedelsbranschen, på våra matbord och på Olle Nyberg Chark AB. Men det kompromisslösa kvalitetstänkandet lever kvar. Det gör även känslan och respekten för hantverkskunnandet som krävs för att producera smaksäkert och matsäkert kött.

Du kan läsa mer om oss här: www.nybergsdeli.se 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15/11 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Johanneshov.