Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Junior Administratör till PwC

Nu söker vi en Assisterande administratör till PwC med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet och som vill utvecklas inom ett internationellt bolag.

Till vår kund PwC söker vi nu en junior Administratör. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning med start omgående. Tjänsten är på heltid med placering i Bonnierhuset, företagets huvudkontor, på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
I rollen som Administratör kommer du att arbeta med generell administration för ditt team och agera assistent till dina kollegor i deras vardag. Du kommer att vara en del av Assurance Stockholms Assistentgrupp som totalt består av 25 personer fördelade på fyra Affärsområden – sammanlagt 120 personer. För rätt person finns det chans för att utvecklas inom rollen och arbeta med administration kring teamets kunder. Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Ansvara för bokning av resor och reseräkningar
  • Bistå med korrekturläsning av dokument
  • Möteshantering och koordinering av deltagare, föra protokoll vid behov, följa upp actions
  • Vara behjälplig med kontering av fakturor, reseräkningar, projektupplägg, kursanmälningar etc.
  • Vara behjälplig med underlag och presentationer i Power Point, Excel och Word
  • Övriga administrativa uppgifter efter behov

Din bakgrund
Vi ser gärna att du är i början av din karriär samt att du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett administrativt eller serviceyrke sen tidigare. Detta är en chans för dig som vill utvecklas och få chansen att arbeta inom ett välkänt bolag med internationell anda. Du är en duktig kommunikatör och besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska – i både tal och skrift. Du är även en van användare av Officepaketet.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och effektiv med en positiv inställning. Du är nyfiken och strävar alltid efter att strukturera och organisera ditt arbete. Du kan agera professionellt i olika sammanhang samt sätter dig in i enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda efter din upplärningsfas. Service och flexibilitet är en självklarhet för dig och du är bra på att koordinera och kommunicera så att arbetet blir gjort.

Om PwC
Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. PwC är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att deras 60 000 klienter ger dig möjlighet att arbeta med både små och stora uppdrag inom alla sektorer. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste revisorer, konsulter och skatterådgivare.

PwC är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av sina utmaningar i framtiden så gör dom allt de kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos deras medarbetare. Läs mer på PwCs egen hemsida.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid