Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Assistent till KPMG

Nu söker vi en Assistent till KPMG med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet.

Till vår kund KPMG söker vi nu en Assistent som ska stötta chefer och kollegor i rekryteringsprocesser. Detta är ett konsultuppdrag på initialt 2 månader. Tjänsten är på heltid med placering i KPMGs lokaler på Vasagatan.

Ditt uppdrag
I rollen som Assistent kommer du att arbeta med att stötta Rekryterare och Chefer i olika rekryteringsprocesser. I rollen kommer du stötta med generell administration för ditt team och agera assistent till dina kollegor i deras vardag. Du kommer gå igenom urval, boka in telefonintervjuer och intervjuer samt searcha efter nyexaminerade ekonomer, ingenjörer och jurister på Linkedin.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du är i början av din karriär men du får gärna ha arbetat i ett administrativt eller serviceyrke sen tidigare. Detta är en chans för dig som vill utvecklas och få chansen att arbeta inom ett välkänt bolag med internationell anda. Du är en duktig kommunikatör och besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska – i både tal och skrift. Du är även en van användare av Officepaketet.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och effektiv med en positiv inställning. Du kan agera professionellt i olika sammanhang samt sätter dig in i teamets behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda efter din upplärningsfas. Service och flexibilitet är en självklarhet för dig och du är bra på att koordinera och kommunicera så att arbetet blir gjort.

Om KPMG
KPMG erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Med våra tjänster skapar vi trygghet och bidrar i förändring. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på 50 orter.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård