Löneadministratör till iStone

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du positiv och driven samt har erfarenhet av att arbeta med löneadministration? Vill du arbeta på ett spännande företag med högt i tak där du får använda dina kunskaper och ditt driv?

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till iStone söker vi en löneadministratör för att täcka upp för ett föräldravikariat. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 50-75 % där du täcker upp för ett års föräldravikariat med start så snart som möjligt.

Ditt uppdrag

I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med att administrera och köra lönerna för iStone där du kommer att ansvara för vissa affärsområden själv. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med företagets HR-specialist som du även rapporterar till. Din arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  •         Bokföra lönerna samt kontera pensionsfakturor
  •         Administrera reseräkningar för samtliga bolag
  •         Granska kvitton
  •         Ha en löpande kontakt med företagets anställda för att kontroller och följa upp ärenden
  •         Delaktig i projekt gällande digitalisering inom löneområdet

Du kommer dessutom bli delaktig i ett systembyte då iStone under 2018 kommer att byta ut sitt lönesystem där man går från Hogia Lön Plus till Agda PS.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att självständigt arbetat med löneadministration. Det är ett krav att du tidigare arbetat i Hogia lön plus och är väl bekant med det systemet. Har du dessutom erfarenhet av Agda PS är det mycket meriterande. Vi ser även att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi tror att du som söker är driven och trivs i en kommunikativ roll med mycket kontakter, både inom organisationen och med externa parter. Vidare är du noggrann, analytisk och har en positiv inställning till ditt arbete. Vi ser även att du är engagerad, målfokuserad och har ett serviceinriktat tankesätt.

Om iStone

iStone är ett verksamhets- och IT-konsultföretag med 570 anställda som erbjuder expertis inom ledande affärssystem.

Företaget är Europas ledande affärssystemhus och är en starkt växande IT-koncern som arbetar med några av marknadens största affärssystem. Företaget har kontor i flertalet länder och har partnerskap med marknadsledande, globala programvaruleverantörer. Nu söker vi dig som vill arbeta som löneadministratör i en spännande miljö!

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer, (ellen.ritzer@wise.se , 073-5216525) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger iStone AB

Drottninggatan 71D, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer