Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löne- och HR-koordinator till internationellt bolag inom detaljhandeln

Till internationellt bolag som är i en spännande tillväxtresa söker vi dig som är en driven teamplayer. Du vill omges av engagerade kollegor i en varierande roll där du arbetar med både Lön och HR!

För kunds räkning söker vi en Löne- och HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på initialt 2 månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kund. Uppdraget är på heltid med start omgående. 

 

Ditt uppdrag

Nu söker vi en Löne- och HR-koordinator till ett internationellt företag inom detaljhandeln med fokus på hem & skönhetsprodukter. Bolaget är i en spännande fas där man växer såväl i Sverige som internationellt. Idag finns i 27 länder. Här omges du av passionerade, ambitiösa och drivna medarbetar i ett bolag där meningsfullhet och prestation kompletterar varandra.

Här kommer du till en varierande roll där du blir en del av ett engagerat team på företagets huvudkontor i Stockholm City. I dagsläget arbetar ca 30 personer på det svenska huvudkontoret men har ca 60 butiker runtom i landet och över 200 shop-in-shops.

Då företaget ska implementera ett nytt HR-system behöver man en konsult som kan stötta upp både inom Löne- och HR-relaterade arbetsuppgifter. I din roll som Löne- och HR-koordinator kommer du att arbeta med den nordiska lönehanteringen, där du är länken mellan bolaget och den externa löneleverantören. Du kommer också att arbeta med HR-administration, rapportering, HR-policys, HR-processer samt arbetsmiljö och rekrytering. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kravställare mot den externa outsourcingpartnern för lönefunktionen
  • HR- administrativa uppgifter
  • Supportera medarbetare inom norden gällande lönerelaterade frågor
  • Förse Finance i norden med efterfrågad information

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av en liknande roll, alternativt har arbetat löneadministrativt och har god förståelse för löneprocessen men vill ta klivet mot HR. Du är systemvan och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta på en nordisk nivå är det viktigt att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du serviceminded och samarbetsorienterad. Du har ett positivt och konsultmässigt förhållningssätt och motiveras av att hela tiden arbeta med utveckling och förbättring.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 0735-216525) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal