Löne- och HR-koordinator till internationellt bolag inom detaljhandeln

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till internationellt bolag som är i en spännande tillväxtresa söker vi dig som är en driven teamplayer. Du vill omges av engagerade kollegor i en varierande roll där du arbetar med både Lön och HR!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

För kunds räkning söker vi en Löne- och HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på initialt 2 månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kund. Uppdraget är på heltid med start omgående. 

 

Ditt uppdrag

Nu söker vi en Löne- och HR-koordinator till ett internationellt företag inom detaljhandeln med fokus på hem & skönhetsprodukter. Bolaget är i en spännande fas där man växer såväl i Sverige som internationellt. Idag finns i 27 länder. Här omges du av passionerade, ambitiösa och drivna medarbetar i ett bolag där meningsfullhet och prestation kompletterar varandra.

Här kommer du till en varierande roll där du blir en del av ett engagerat team på företagets huvudkontor i Stockholm City. I dagsläget arbetar ca 30 personer på det svenska huvudkontoret men har ca 60 butiker runtom i landet och över 200 shop-in-shops.

Då företaget ska implementera ett nytt HR-system behöver man en konsult som kan stötta upp både inom Löne- och HR-relaterade arbetsuppgifter. I din roll som Löne- och HR-koordinator kommer du att arbeta med den nordiska lönehanteringen, där du är länken mellan bolaget och den externa löneleverantören. Du kommer också att arbeta med HR-administration, rapportering, HR-policys, HR-processer samt arbetsmiljö och rekrytering. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kravställare mot den externa outsourcingpartnern för lönefunktionen
  • HR- administrativa uppgifter
  • Supportera medarbetare inom norden gällande lönerelaterade frågor
  • Förse Finance i norden med efterfrågad information

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av en liknande roll, alternativt har arbetat löneadministrativt och har god förståelse för löneprocessen men vill ta klivet mot HR. Du är systemvan och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta på en nordisk nivå är det viktigt att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du serviceminded och samarbetsorienterad. Du har ett positivt och konsultmässigt förhållningssätt och motiveras av att hela tiden arbeta med utveckling och förbättring.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 0735-216525) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Wallenstam

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer