Hyresadministratör till Hässelby Hem AB

Tillsatt

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Nu söker vi dig som vill jobba som Hyresadministratör! Det anses extra bra om du tidigare arbetat med administration gällande hyresfrågor.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Kollektivavtal

Till Hässelby Hem, en del av Soya Group, söker vi en nu en Hyresadministratör. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 8 månader via The Pace, tjänsten sträcker sig på lång sikt och efter 8 månader är avsikten en anställning hos kund för rätt person. Önskad start för tjänsten är så snart som möjligt och Hässelby Hems kontor ligger strax intill Hässelby Strands tunnelbanestation.

Ditt uppdrag
På kontoret arbetar du tillsammans med ett härligt och sammansvetsat team på fyra personer. I rollen som Hyresadministratör ingår att upprätthålla och utveckla hyresreskontran så att alla hyreskontrakt finns registrerade i verksamhetens affärssystem samt att all därtill hörande information finns korrekt angivna. Vidare ligger det i rollen att ha goda relationer med hyresgäster, myndigheter, hyresgästförening samt regelbundet rapportera status och delta i uppföljningsmöten. Upprätta prognoser samt fortlöpande följa upp hyresreskontra. En stor del av arbetet består också i att hantera inkassoärenden tillsammans med områdeschef/förvaltare samt tillsammans med inkassobolag/jurist driva ärenden i hyresnämnd.

Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Upprätta hyresavtal för garage och p-platser samt eventuellt framöver även för bostäder, hantera nycklar och kvittenser
 • Kontakter med bostadsförmedlingen
 • Hantering av autogiroansökningar/registrering
 • Hantera inkassoärenden och tillsammans med områdeschef/förvaltare samt tillsammans med inkassobolag/jurist driva ärenden i hyresnämnd.
 • Bevaka och hantera andrahandsuthyrningar
 • Delta i planeringsmöten och löpande rapportera
 • Verka för att omflyttningsvakanser är minimala
 • Kontrollera nya hyresgäster i publika databaser samt referenstagning inför kontraktstecknande.
 • Ansvara för registerhållning av samtliga hyreskontrakt digitalt som i pärmsystem
 • I övrigt vara behjälplig med diverse sysslor som kan förekomma på kontoret.

Din bakgrund

För att axla rollen som Hyresadministratör söker vi dig som arbetat i en liknande roll som Administratör minst två år, gärna inom fastighetsbranschen.

Vi anser det högst meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med fakturor och inkassoföretag. Om du besitter kunskap inom tidigare arbete med hyresfrågor eller hyressystem anses även det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du administrativt lagd, din känsla för service är hög och du tummar inte på kvalitén i ditt arbete. Du arbetar strukturerat och noggrant och din tidigare erfarenhet bidrar till din förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, du kan rycka in där det behövs och prioritera rätt under arbetstoppar. Då du kommer ha ett nära samarbete med Intrum Justitia känner du dig bekväm med att hantera olika kontaktytor och söka upp information när det behövs.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Hässelby Hem AB

Persikogatan 28,, Stockhom

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer