Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Chef rekryteras till Bring Express

Vill du vara del av inkluderande och mångfaldig miljö med tydligt fokus på ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt? Är du självgående, analytisk och samarbetsinriktad? Sök då tjänsten som HR Chef på Bring Express.

Vi erbjuder

Som anställd på Bring får du förutom goda anställningsvillkor möjlighet att arbeta i en spännande koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan.  Du får möjlighet att arbeta i en omväxlande och rolig vardag där ingen dag är den andra lik. Eftersom Bring är ett expansivt och dynamiskt företag tror vi att du kommer utvecklas och även lära dig mycket nytt. På Bring är vi för utveckling och mobilitet i koncernen.

Exempel på arbetsuppgifter

Som HR Chef på Bring arbetar du med att ge stöd och råd i personalrelaterade frågor till företagets chefer. Du arbetar i en strategiskt drivande roll i koncernens projekt och implementerar sedan dessa operativt med egen fundering kring vart företaget ska framåt.

I det dagliga är det fokus på:

  •          Rådgivning i personalrelaterade frågor till chefer
  •          Jämställdhetsfrågor inkl. framtagning av underlag till jämställdhetsplan
  •          Fackliga förhandlingar
  •          Arbete med förebyggande hälsofrågor rehab samt uppföljning av sjukfrånvaro
  •          Organisationsutveckling
  •          Teamutveckling
  •          Lokala HR projekt
  •          Rapporter, statistik, uppföljningar och administrativt arbete

Den vi söker
Du ska ha en akademisk utbildning inom PAO eller motsvarande samt flera års erfarenhet från en liknande, bred HR-chefsroll i en organisation där du arbetat strategiskt såväl som operativt. Du ska ha mycket god erfarenhet inom arbetsrätt, förhandlingar och arbetsmiljöfrågor med stor förståelse för de processerna.
Du bör ha erfarenhet från en stor organisation där du har haft eget ansvar för ett affärsområde. Att ha drivit teamutveckling, arbetat med flera olika kollektivavtal, tidsregistreringssystem och Agda är meriterande. 

Om företaget
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är Nordens fjärde största logistikaktör och den näst största postaktören. Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket 
och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden. Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”. Läs mer på http://www.bring.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 24/11-2017 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Västberga i Stockholm.

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal