HR Chef rekryteras till Bring Express

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du vara del av inkluderande och mångfaldig miljö med tydligt fokus på ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt? Är du självgående, analytisk och samarbetsinriktad? Sök då tjänsten som HR Chef på Bring Express.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi erbjuder

Som anställd på Bring får du förutom goda anställningsvillkor möjlighet att arbeta i en spännande koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan.  Du får möjlighet att arbeta i en omväxlande och rolig vardag där ingen dag är den andra lik. Eftersom Bring är ett expansivt och dynamiskt företag tror vi att du kommer utvecklas och även lära dig mycket nytt. På Bring är vi för utveckling och mobilitet i koncernen.

Exempel på arbetsuppgifter

Som HR Chef på Bring arbetar du med att ge stöd och råd i personalrelaterade frågor till företagets chefer. Du arbetar i en strategiskt drivande roll i koncernens projekt och implementerar sedan dessa operativt med egen fundering kring vart företaget ska framåt.

I det dagliga är det fokus på:

 •          Rådgivning i personalrelaterade frågor till chefer
 •          Jämställdhetsfrågor inkl. framtagning av underlag till jämställdhetsplan
 •          Fackliga förhandlingar
 •          Arbete med förebyggande hälsofrågor rehab samt uppföljning av sjukfrånvaro
 •          Organisationsutveckling
 •          Teamutveckling
 •          Lokala HR projekt
 •          Rapporter, statistik, uppföljningar och administrativt arbete

Den vi söker
Du ska ha en akademisk utbildning inom PAO eller motsvarande samt flera års erfarenhet från en liknande, bred HR-chefsroll i en organisation där du arbetat strategiskt såväl som operativt. Du ska ha mycket god erfarenhet inom arbetsrätt, förhandlingar och arbetsmiljöfrågor med stor förståelse för de processerna.
Du bör ha erfarenhet från en stor organisation där du har haft eget ansvar för ett affärsområde. Att ha drivit teamutveckling, arbetat med flera olika kollektivavtal, tidsregistreringssystem och Agda är meriterande. 

Om företaget
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är Nordens fjärde största logistikaktör och den näst största postaktören. Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket 
och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden. Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”. Läs mer på http://www.bring.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 24/11-2017 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Västberga i Stockholm.

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Bring Express

Västberga allé 60, Hägersten

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer