HR Administratör

Tillsatt

Göteborg Konsultuppdrag

Vill du arbeta med HR-arbete i en stor organisation med global räckvidd? Just nu söker vi en ny medarbetare till Stanley Black&Deckers HR-team. Drivs du av att arbeta brett inom HR och har drivet som krävs för att anta dig utmaningar och utvecklas så är detta tjänsten för dig.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-Administratör  arbetar du i ett nära samarbete med HR-Chefen och ni stöttar varandra i olika processer. Tjänsten är ett vikariat som väntas pågå ca 1 år, beläget i Stanley Black&Deckers lokaler i Mölndal. 

Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar för introduktion av nyanställda och en löpande support gällande frågor kring lön, semester, frågor kopplade till arbetsrätt samt tidsrapportering. Inom dessa ansvarområden stöttas du av HR-Chef samt den outsourcade löneavdelningen, men du är första instans. Du stöttar även linjechefer i löneprocessen. 

Du ansvarar även för administration och eventuella uppdateringar kring:

  •          Anställningsavtal
  •          Personalförändringar
  •          Organisationsförändringar
  •          Compensation & Benefits
  •          Företagets leasingbilar

Administration och avstämningar av lönefiler är utifrån olika deadlines en viktig del i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat ca 2 år i en liknande roll. Du har sannolikt en utbildning inom HR eller personalvetenskap. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lönefrågor, exempelvis genom extern kontakt. Med kunskaper inom arbetsrätt är du bekväm i de beslut som tas och de frågor du får.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en nordisk organisation då stora delar kommuniceras inom och till de nordiska länderna. Vidare är många kontakter i och utanför Europa vilket kräver att din engelska är bra i skrift och tal.

Som person är du trygg, driven, serviceminded och har samtidigt förmågan att proritera. Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ. Du både stöttar och stöttas av HR-Chefen, och har därför ett professionellt samarbetsfokus. 

Om Stanley Black&Decker 

Stanley Black&Decker Inc. is a diversified global growth company selling products in more than 175 countries by divisions of Global Tools & Storage, Industrial Businesses and Security Solutions. Innovation and the standard set for excellence since 1843 is still being successfully delivered to our customers every day by more than 50,000 exceptional employees worldwide.

In the business area of GTS; Stanley®, Black & Decker®, DEWALT® and Facom® are some of the industry’s strongest brands in our portfolio of hand tools, power tools, accessories and licensed products. Sales are made through resellers for both professional and consumer markets. In the Nordics, GTS are represented by 140 employees, including headquarters in Gothenburg.

Läs mer om företaget på www.stanleyblackanddecker.com

Vill du veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Konsultchef och kontaktperson för den här tjänsten är Marios Maletsikas, (marios.maletsikas@wise.se, 0765-25 90 26)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna ofta snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer