HR Administratör

Tillsatt

Göteborg Konsultuppdrag

Vill du arbeta med HR-arbete i en stor organisation med global räckvidd? Just nu söker vi en ny medarbetare till Stanley Black&Deckers HR-team. Drivs du av att arbeta brett inom HR och har drivet som krävs för att anta dig utmaningar och utvecklas så är detta tjänsten för dig.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-Administratör  arbetar du i ett nära samarbete med HR-Chefen och ni stöttar varandra i olika processer. Tjänsten är ett vikariat som väntas pågå ca 1 år, beläget i Stanley Black&Deckers lokaler i Mölndal. 

Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar för introduktion av nyanställda och en löpande support gällande frågor kring lön, semester, frågor kopplade till arbetsrätt samt tidsrapportering. Inom dessa ansvarområden stöttas du av HR-Chef samt den outsourcade löneavdelningen, men du är första instans. Du stöttar även linjechefer i löneprocessen. 

Du ansvarar även för administration och eventuella uppdateringar kring:

  •          Anställningsavtal
  •          Personalförändringar
  •          Organisationsförändringar
  •          Compensation & Benefits
  •          Företagets leasingbilar

Administration och avstämningar av lönefiler är utifrån olika deadlines en viktig del i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat ca 2 år i en liknande roll. Du har sannolikt en utbildning inom HR eller personalvetenskap. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lönefrågor, exempelvis genom extern kontakt. Med kunskaper inom arbetsrätt är du bekväm i de beslut som tas och de frågor du får.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en nordisk organisation då stora delar kommuniceras inom och till de nordiska länderna. Vidare är många kontakter i och utanför Europa vilket kräver att din engelska är bra i skrift och tal.

Som person är du trygg, driven, serviceminded och har samtidigt förmågan att proritera. Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ. Du både stöttar och stöttas av HR-Chefen, och har därför ett professionellt samarbetsfokus. 

Om Stanley Black&Decker 

Stanley Black&Decker Inc. is a diversified global growth company selling products in more than 175 countries by divisions of Global Tools & Storage, Industrial Businesses and Security Solutions. Innovation and the standard set for excellence since 1843 is still being successfully delivered to our customers every day by more than 50,000 exceptional employees worldwide.

In the business area of GTS; Stanley®, Black & Decker®, DEWALT® and Facom® are some of the industry’s strongest brands in our portfolio of hand tools, power tools, accessories and licensed products. Sales are made through resellers for both professional and consumer markets. In the Nordics, GTS are represented by 140 employees, including headquarters in Gothenburg.

Läs mer om företaget på www.stanleyblackanddecker.com

Vill du veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Konsultchef och kontaktperson för den här tjänsten är Marios Maletsikas, (marios.maletsikas@wise.se, 0765-25 90 26)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna ofta snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer