Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager till NF Techfleet

NF Techfleet söker en nordisk HR Manager som kan vara med och driva verksamheten och stötta cheferna i HR-relaterade frågor. Är du en driven person och ser HR som en självklar funktion i det affärsnära arbetet? Vill du också göra skillnad? Join us!

Rollen Din roll innehåller ett övergripande ansvar för de nordiska HR-frågorna och stöd till verksamheten. Du är med och bygger upp rutiner och bidrar till att verksamheten når sina mål i form av företagskultur, tillväxt och kundnöjdhet. På kontoret i Stockholm sitter det 8 personer, i Norden är det ytterligare 20 medarbetare och huvudkontoret ligger i Australien där även Manager People & Culture sitter som du också rapporterar till.

Resor förekommer i Norden.

Arbetsuppgifter

  • Driver och följer upp HR-frågor i verksamheten.
  • Stöttar cheferna i samtliga HR-relaterade frågor
  • Bygga rutiner och policys
  • Rapportera HR-statistik till huvudkontoret
  • Delaktig i ledningsgruppen
  • Implementerar HR-rutiner och beslut

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett tillväxtbolag med entreprenörsdriv och hög energi, med ett starkt moderbolag i grunden. Du kommer att arbeta internationellt både i Norden men även mot huvudkontoret i Australien.

Mer om dig

Du har mer än fem års erfarenhet av brett HR-arbete och har tidigare arbetat i en nordisk koncern. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och det är meriterande om du hanterat arbetsrättsliga frågor i flera nordiska länder. Det är viktigt att du är van vid att både arbeta operativt och strategiskt. Din engelska såväl som svenska är flytande i tal och skrift.

Som person har du hög integritet och pondus. Du är duktig på att bygga relationer på alla nivåer. Det är viktigt att du har ett eget driv och kan arbeta självständigt.

Om NF Techfleet

NF Techfleet is a joint venture between Equigroup and Nordea Finance that has been established to provide Nordea customers with access to a wide range of specialised expertise in technology fleet management.

Our focus is on developing lifecycle management solutions for IT and healthcare medical equipment to help you optimise your equipment requirements. Our specialist sales and customer support team have access to a global support network. 

This means Nordea customers get access to a level of knowledge and specialist capability that applies the latest industry and market trends in technology fleet management.

Ta reda på mer! I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se eller Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Karriärmöjligheter, Kollektivavtal