Kundtjänstchef

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård

Vad innebär rollen?
Som Kundtjänstchef har du både en operativ och strategisk roll och du sitter med i ledningsgruppen för Sverige. Du har personalansvar för nio heltidsanställda medarbetare och är den som leder och fördelar arbetet för tre huvudsakliga funktioner – Order & Logistik, Innesälj och Teknisk support.

Du är den som ser till att tidsplaner och SLA:er hålls och den som samordnar projekt och driver utvecklingen framåt på avdelningen. Teamet arbetar med offertskrivning och support till distributörer, de registrerar också alla orders och bevakar leveranser och ger teknisk support till kunder, återförsäljare och kollegor. Som chef för teamet ansvarar du för resursplanering och hjälper också till vid arbetstoppar.

På Nord Drivsystem arbetar det 32 personer och det finns stora möjligheter att forma rollen då kulturen genomsyras av en prestigelöshet och att alla hjälper till med det som behövs. Det finns möjlighet att arbeta med exempelvis marknadsföring, ekonomi, inköp och avtal. 

Som Kundtjänstchef rapporterar du direkt till försäljningsdirektören.

Mer om Nord Drivsystem?
Nord Drivsystem sätter världen i rörelse och är en ledande tillverkare av drivteknik för mekaniska och elektroniska lösningar. De erbjuder växlar, motorer, industriväxlar, frekvensomriktare, motorstartare och frekvensomriktare tillverkade i egen fabrik i Tyskland.

Nord Drivsystem startade verksamheten i Sverige 1980 och är ett helägt dotterbolag till Nord Drivesystems. Redan från början var målet att erbjuda rätt produkt till ett konkurrenskraftigt pris och med högsta möjliga service. Vi var till exempel tidigt ute med att erbjuda dygnet-runt-öppen jour. När Nord presenterade den för den tiden unika lösningen med ”UNICASE”, dvs. hela växeln gjuten i ett enda block, tog försäljningen fart. Denna teknik är idag branschstandard.

Titta gärna på denna korta film:

Vem är du?
Vi ser att du har 5-10 års erfarenhet från teknik – eller industribranschen och att du arbetat med försäljning och/eller kunddialog tidigare. Vi tror att du arbetat i en ledande befattning och vi tror att du har en relevant universitets-/högskoleexamen.

Det viktigaste är din personlighet och vi söker dig som är affärsdriven, ambitiös, självständig och som trivs i en central roll med mycket kontaktytor. Gruppen du ansvarar för är stabil och självgående och ditt jobb blir att förvalta teamet och arbeta mot verksamhetens mål.

Vi vill gärna att du har vana av att arbeta i CRM-system, SAP och du pratar flytande svenska och engelska. Pratar du dessutom tyska är det ett stort plus.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på huvudkontoret på Ryttargatan 277 i Upplands Väsby.

I den här rekryteringen samarbetar Nord Drivsystem med The Pace/Wise Professionals. 

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se eller Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Nu söker vi en Executive Assistent till DHL Express

DHL Express är världens ledande leverantör av internationell expressleverans och vi söker nu dig som vill vara en del av världens mest internationella företag. De har blivit utnämnda till
”Top Employer” i fem år vilket är något som DHL Express är mycket stolta över!

Vi letar nu efter deras nya superstar i rollen som Executive Assistent.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer