Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Vad innebär rollen?
Som Kundtjänstchef har du både en operativ och strategisk roll och du sitter med i ledningsgruppen för Sverige. Du har personalansvar för nio heltidsanställda medarbetare och är den som leder och fördelar arbetet för tre huvudsakliga funktioner – Order & Logistik, Innesälj och Teknisk support.

Du är den som ser till att tidsplaner och SLA:er hålls och den som samordnar projekt och driver utvecklingen framåt på avdelningen. Teamet arbetar med offertskrivning och support till distributörer, de registrerar också alla orders och bevakar leveranser och ger teknisk support till kunder, återförsäljare och kollegor. Som chef för teamet ansvarar du för resursplanering och hjälper också till vid arbetstoppar.

På Nord Drivsystem arbetar det 32 personer och det finns stora möjligheter att forma rollen då kulturen genomsyras av en prestigelöshet och att alla hjälper till med det som behövs. Det finns möjlighet att arbeta med exempelvis marknadsföring, ekonomi, inköp och avtal. 

Som Kundtjänstchef rapporterar du direkt till försäljningsdirektören.

Mer om Nord Drivsystem?
Nord Drivsystem sätter världen i rörelse och är en ledande tillverkare av drivteknik för mekaniska och elektroniska lösningar. De erbjuder växlar, motorer, industriväxlar, frekvensomriktare, motorstartare och frekvensomriktare tillverkade i egen fabrik i Tyskland.

Nord Drivsystem startade verksamheten i Sverige 1980 och är ett helägt dotterbolag till Nord Drivesystems. Redan från början var målet att erbjuda rätt produkt till ett konkurrenskraftigt pris och med högsta möjliga service. Vi var till exempel tidigt ute med att erbjuda dygnet-runt-öppen jour. När Nord presenterade den för den tiden unika lösningen med ”UNICASE”, dvs. hela växeln gjuten i ett enda block, tog försäljningen fart. Denna teknik är idag branschstandard.

Titta gärna på denna korta film:

Vem är du?
Vi ser att du har 5-10 års erfarenhet från teknik – eller industribranschen och att du arbetat med försäljning och/eller kunddialog tidigare. Vi tror att du arbetat i en ledande befattning och vi tror att du har en relevant universitets-/högskoleexamen.

Det viktigaste är din personlighet och vi söker dig som är affärsdriven, ambitiös, självständig och som trivs i en central roll med mycket kontaktytor. Gruppen du ansvarar för är stabil och självgående och ditt jobb blir att förvalta teamet och arbeta mot verksamhetens mål.

Vi vill gärna att du har vana av att arbeta i CRM-system, SAP och du pratar flytande svenska och engelska. Pratar du dessutom tyska är det ett stort plus.

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på huvudkontoret på Ryttargatan 277 i Upplands Väsby.

I den här rekryteringen samarbetar Nord Drivsystem med The Pace/Wise Professionals. 

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se eller Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård