Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ekonomiansvarig till Coreworkers

Är du en initiativtagande ekonom som söker en möjlighet att forma din egen roll? Som ekonomiansvarig på kommunikationsbyrån Coreworkers blir du en del av ett varmt och välkomnande team som känner stor passion och glädje för det dem gör. Den här chansen vill du inte missa!

Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding och Employee Engagement. De utvecklar framtidens medarbetarupplevelser och är specialister på att hjälpa företag och organsiationer att utveckla sina verksamheter, varumärken och kommunikation som arbetsgivare.

Om rollenSom ekonomiansvarig har du stor möjlighet att själv forma din roll. Ekonomin har tidigare skötts via en redovisningsbyrå och nu söker Coreworkers dig som vill ta över stafettpinnen och ha övergripande ansvar för ekonomiarbetet. De huvudsakliga uppgifterna kommer att vara:

  •         Projektredovisning
  •         Kund- och leverantörsreskontra
  •         Avstämningar
  •         Löpande bokföring
  •         Månads-, kvartal- och årsbokslut
  •         Budgetarbete
  •         Prognos och analys

Din expertis inom ekonomi kommer värdesättas högt och du kommer ha ett nära samarbete och dialog med både ledning och kundansvariga projektledare. Tillsammans med ett härligt team med en unik mix av kompetenser kommer rollen ha stor betydelse för Coreworkers framtida utveckling.

Initiativtagande lagspelareFör att trivas i rollen som ekonomiansvarig ser vi att du har en ekonomisk utbildning och minst fem års erfarenhet inom ekonomiområdet, gärna i en bred roll. Det är viktigt att du tidigare arbetat i en projektstyrd verksamhet och har erfarenhet från projektredovisning. Du har förståelse för hela redovisningsflödet, ett starkt affärsdriv och ser till verksamhetens bästa. Vi ser att du förstår både helheten och detaljerna och är en van systemanvändare.

Som person trivs du i en föränderlig miljö och känner dig motiverad av att vara med och forma din roll. Även om du är expert på ekonomi ser vi att Coreworkers affär och produkter ligger dig varmt om hjärtat. Vi kommer lägga stor vikt vid att hitta rätt person och vi letar efter dig som känner passion och glädje i det du gör och som är expert på ekonomi. Känner du igen dig? Läs mer om hur du ansöker här nedan!

Ansökan I denna rekrytering samarbetar Coreworkers med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt.

Ansökan tar mindre än 2 minuter, varmt välkommen att söka!

Coreworkers – ett team med stor passionPå Coreworkers finns en unik mix av människor med olika kompetens, erfarenhet och kunskap. De sätter alltid människan i fokus och hos dem är både dörren och hjärtat öppet. Här blir du en del av ett starkt lag som känner glädje över att leverera hög kvalitet. Här värnar man om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar de engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Coreworkers har en härlig mix av uppdragsgivare. Några de jobbar med är IKEA, Sveaskog, Svenska Spel, King, Linköpings kommun och Sveriges Radio.

Läs gärna mer om Coreworkers på deras hemsida www.coreworkers.se

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid