Ekonomiansvarig till Coreworkers

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en initiativtagande ekonom som söker en möjlighet att forma din egen roll? Som ekonomiansvarig på kommunikationsbyrån Coreworkers blir du en del av ett varmt och välkomnande team som känner stor passion och glädje för det dem gör. Den här chansen vill du inte missa!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård


Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding och Employee Engagement. De utvecklar framtidens medarbetarupplevelser och är specialister på att hjälpa företag och organsiationer att utveckla sina verksamheter, varumärken och kommunikation som arbetsgivare.

Om rollen
Som ekonomiansvarig har du stor möjlighet att själv forma din roll. Ekonomin har tidigare skötts via en redovisningsbyrå och nu söker Coreworkers dig som vill ta över stafettpinnen och ha övergripande ansvar för ekonomiarbetet. De huvudsakliga uppgifterna kommer att vara:

  •          Projektredovisning
  •          Kund- och leverantörsreskontra
  •          Avstämningar
  •          Löpande bokföring
  •          Månads-, kvartal- och årsbokslut
  •          Budgetarbete
  •          Prognos och analys

Din expertis inom ekonomi kommer värdesättas högt och du kommer ha ett nära samarbete och dialog med både ledning och kundansvariga projektledare. Tillsammans med ett härligt team med en unik mix av kompetenser kommer rollen ha stor betydelse för Coreworkers framtida utveckling.

Initiativtagande lagspelare
För att trivas i rollen som ekonomiansvarig ser vi att du har en ekonomisk utbildning och minst fem års erfarenhet inom ekonomiområdet, gärna i en bred roll. Det är viktigt att du tidigare arbetat i en projektstyrd verksamhet och har erfarenhet från projektredovisning. Du har förståelse för hela redovisningsflödet, ett starkt affärsdriv och ser till verksamhetens bästa. Vi ser att du förstår både helheten och detaljerna och är en van systemanvändare.

Som person trivs du i en föränderlig miljö och känner dig motiverad av att vara med och forma din roll. Även om du är expert på ekonomi ser vi att Coreworkers affär och produkter ligger dig varmt om hjärtat. Vi kommer lägga stor vikt vid att hitta rätt person och vi letar efter dig som känner passion och glädje i det du gör och som är expert på ekonomi. Känner du igen dig? Läs mer om hur du ansöker här nedan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Coreworkers med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt.

Ansökan tar mindre än 2 minuter, varmt välkommen att söka!

Coreworkers – ett team med stor passion
På Coreworkers finns en unik mix av människor med olika kompetens, erfarenhet och kunskap. De sätter alltid människan i fokus och hos dem är både dörren och hjärtat öppet. Här blir du en del av ett starkt lag som känner glädje över att leverera hög kvalitet. Här värnar man om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar de engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Coreworkers har en härlig mix av uppdragsgivare. Några de jobbar med är IKEA, Sveaskog, Svenska Spel, King, Linköpings kommun och Sveriges Radio.

Läs gärna mer om Coreworkers på deras hemsida www.coreworkers.se

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Coreworkers

Banérgatan 12, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer