Executive Assistant/Office Manager

Tillsatt

Stockholm Heltid Projektanställning

Är du en proaktiv och strukturerad Executive Assistant med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till Immunicum söker vi nu en Executive Assistant/Office Manager. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via The Pace med goda chanser till fast anställning hos Immunicum efter denna perioden. Start för uppdraget är omgående och placering är centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
I din roll som Executive Assistant/Office Manager stöttar du VD:n och Ledningsgruppen. Det är en bred roll där ditt fokus ligger på att underlätta för VD:n och Ledningsgruppen så att deras vardag kan flyta på så bra som möjligt. Du kommer även att agera som ambassadör åt Immunicum och välkomna besökare professionellt och serviceinriktat. Detta är en dynamisk tjänst med varierande arbetsuppgifter där du förväntas hantera fler arbetsuppgifter parallellt. För rätt person medför denna tjänst goda utvecklingsmöjligheter inom en internationell organisation. Då VD:n på företaget är engelsktalande är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. 

Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Mail- och kalenderhantering
 • Resebokningar
 • Förbereda material och underlag inför möten samt iordningställa ledningsgruppsmöten
 • Hantera utlägg och reseräkningar
 • Sköta extern kommunikation
 • Agera ambassadör och ta emot besökare
 • Ansvara för all elektronisk avtalshantering som är kopplad till verksamheten
 • Kontaktperson för allt som rör IT
 • Ansvarig för växel
 • Planera och genomföra events
 • Ansvara för att nyanställda får telefon, dator och behörigheter
 • Attestera fakturor samt samla in underlag
 • Övergripande ansvar för kontorsmiljön
 • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll där du stöttat en eller flera personer och därmed har förmåga att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Som person är du positiv och prestigelös, du arbetar strukturerat och lösningsorienterat samt är en god lagspelare. Du har en hög arbetsmoral och känsla för service, dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen vilket gör att du har mycket god förmåga att prioritera och styra andras tid.

Om Immunicum
Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Vårt mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Företagets ledande produkt, ilixadencel, bestående av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundstomme i modern kombinationsbehandling av ett flertal olika solida tumörformer. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Copywriter

Vill du arbeta med att utveckla och bygga Bris kommunikation, från idégenerering till praktiskt genomförande och har erfarenhet av att skriva och publicera texter för olika kanaler och målgrupper? Då kanske du vill anta rollen som Copywriter hos oss på Bris!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

HR Business Advisor till KPMG

Vill du arbeta i en affärsnära HR-roll i en högpresterande kultur där medarbetarna delar med sig av kunskap och tar fram det bästa hos varandra? Då tycker vi du ska fortsätta läsa här nedan!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer