Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Executive Assistant med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Till Immunicum söker vi nu en Executive Assistant/Office Manager. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via The Pace med goda chanser till fast anställning hos Immunicum efter denna perioden. Start för uppdraget är omgående och placering är centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
I din roll som Executive Assistant/Office Manager stöttar du VD:n och Ledningsgruppen. Det är en bred roll där ditt fokus ligger på att underlätta för VD:n och Ledningsgruppen så att deras vardag kan flyta på så bra som möjligt. Du kommer även att agera som ambassadör åt Immunicum och välkomna besökare professionellt och serviceinriktat. Detta är en dynamisk tjänst med varierande arbetsuppgifter där du förväntas hantera fler arbetsuppgifter parallellt. För rätt person medför denna tjänst goda utvecklingsmöjligheter inom en internationell organisation. Då VD:n på företaget är engelsktalande är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. 

Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Mail- och kalenderhantering
 • Resebokningar
 • Förbereda material och underlag inför möten samt iordningställa ledningsgruppsmöten
 • Hantera utlägg och reseräkningar
 • Sköta extern kommunikation
 • Agera ambassadör och ta emot besökare
 • Ansvara för all elektronisk avtalshantering som är kopplad till verksamheten
 • Kontaktperson för allt som rör IT
 • Ansvarig för växel
 • Planera och genomföra events
 • Ansvara för att nyanställda får telefon, dator och behörigheter
 • Attestera fakturor samt samla in underlag
 • Övergripande ansvar för kontorsmiljön
 • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll där du stöttat en eller flera personer och därmed har förmåga att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Som person är du positiv och prestigelös, du arbetar strukturerat och lösningsorienterat samt är en god lagspelare. Du har en hög arbetsmoral och känsla för service, dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen vilket gör att du har mycket god förmåga att prioritera och styra andras tid.

Om Immunicum
Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Vårt mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Företagets ledande produkt, ilixadencel, bestående av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundstomme i modern kombinationsbehandling av ett flertal olika solida tumörformer. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.immunicum.com.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal