Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Redovisningsekonom till APL

Har du goda redovisningskunskaper och en förmåga att se både helheten och detaljerna? Söker du en roll där du själv får vara med och påverka i en verksamhet som förbättrar och räddar liv? Då kan rollen som redovisningsekonom till APL vara ditt framtida drömjobb!

Rollen som redovisningsekonom är en ny roll hos APL där du erbjuds en trygg anställning på ett företag som satsar på sin personal. Du har möjligheten att själv kunna påverka din roll och komma med idéer och utvecklingsförslag. Hos APL värderar man sina medarbetare som alla är affärsmässiga, lyhörda, lösningsorienterade och ansvarstagande. Tillsammans arbetar de för att APL ska vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel.

Om rollenSom redovisningsekonom hos APL blir du en del av ett team om totalt 9 personer där du ingår i redovisningsteamet och rapporterar till redovisningschefen. Du är placerad på deras kontor i Kungens Kurva med tillgång till fri parkering samt goda kommunikationsmöjligheter. I dina uppgifter ingår bland annat:

  •         Anläggningsregister, uppdatering, avstämningar och uppföljningar
  •         Momsredovisning
  •         Bokföring av bank- och skattekonton
  •         Avstämning av balanskonton
  •         Delta i arbete med månads- och årsbokslut
  •         Ad hoc analyser och uppföljningar
  •         Kvalitetssäkra att arbetsprocesser och rutiner är effektiva och att system utnyttjas på bästa sätt.

Vem är duVi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och som har goda redovisningskunskaper. Du har förmodligen jobbat med redovisning under några år i företag med stora transaktionsvolymer och har förmågan att skifta mellan detalj- och helhetsfokus. Du har ett intresse för system och har goda kunskaper inom Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet från Microsoft Ax. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du noggrann och trivs i en miljö där du som medarbetare spelar en viktig roll. Eftersom rollen är ny trivs du i en miljö där du får möjlighet att påverka och där du uppmuntras att vara med och bidra till utveckling.

AnsökanI denna rekrytering samarbetar APL med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Ansökan tar mindre än 2 minuter, varmt välkommen att söka!

Om APL
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och en ledande kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelsutveckling och omsätter årligen ca 1,4 mdkr. APLs 590 medarbetare är verksamma vid fyra produktions- anläggningar runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. Vår uppgift är att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilda patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på www.apl.se.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal