Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Systemkonsult till CGI

Till det entreprenöriella bolaget CGI söker vi en lösningsorienterad systemkonsult!

Till CGI söker vi en Systemkonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start så snart som möjligt. Uppdragslängden är 6 månader, där ambitionen är att gå över till en anställning direkt hos CGI efter uppdraget slut.

 

Ditt uppdrag

Du kommer att tillhöra CGI’s verksamhet HRM BPO som levererar tjänster inom löne-, reseräknings-, försäkrings- och tidsystemadministration till externa kunder av varierande storlek. I verksamhetens operativa leveransteam arbetar drygt 50 personer, varav du tillsammans med ca 12 kollegor är placerade på företagets kontor i Kista. Du har också ca 40 kollegor i Manila. Tillsammans med 2 ytterligare systemkonsulter kommer du att driva arbete med att identifiera, utveckla och justera befintligt systemstöd. Du kommer att ha ett tätt samarbete med såväl systemleverantören Heroma som företagets lönekonsulter.

I din roll kommer du att agera kravställare och upprätta kravspecifikationer samt ta fram och testa systemlösningar anpassade till verksamheten och som går i enlighet med gällande lagar och avtal. Som systemkonsult kommer du både supportera och utbilda användare i verksamheten i systemet Heroma samt skapa inläsningsfiler på lönedata och tillhandahålla system- rapporter och statistik.

 

Om CGI

På CGI är man ett team av entreprenörer. Här kallar man sina anställda för medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper sina kunder lyckas. De har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för sina kunder – och för sina medlemmar. Läs mer på www.cgi.se

 

Din bakgrund

Vi söker dig som flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat löneadministrativt arbete samt tidigare erfarenhet av rollen som systemförvaltare. Vi ser det som starkt meriterande ifall du tidigare har jobbat i Heroma men det är inget krav.

Vidare är du en lösningsorienterad och kvalitetsmedveten person som tycker om att arbeta med utveckling och ser förändringar som en möjlighet. Du har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Då din roll innebär mycket kontakt med användare ser vi att du är serviceminded. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god kommunikationsförmåga, på såväl svenska som engelska.

 

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal