Systemkonsult till CGI

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till det entreprenöriella bolaget CGI söker vi en lösningsorienterad systemkonsult!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till CGI söker vi en Systemkonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start så snart som möjligt. Uppdragslängden är 6 månader, där ambitionen är att gå över till en anställning direkt hos CGI efter uppdraget slut.

 

Ditt uppdrag

Du kommer att tillhöra CGI’s verksamhet HRM BPO som levererar tjänster inom löne-, reseräknings-, försäkrings- och tidsystemadministration till externa kunder av varierande storlek. I verksamhetens operativa leveransteam arbetar drygt 50 personer, varav du tillsammans med ca 12 kollegor är placerade på företagets kontor i Kista. Du har också ca 40 kollegor i Manila. Tillsammans med 2 ytterligare systemkonsulter kommer du att driva arbete med att identifiera, utveckla och justera befintligt systemstöd. Du kommer att ha ett tätt samarbete med såväl systemleverantören Heroma som företagets lönekonsulter.

I din roll kommer du att agera kravställare och upprätta kravspecifikationer samt ta fram och testa systemlösningar anpassade till verksamheten och som går i enlighet med gällande lagar och avtal. Som systemkonsult kommer du både supportera och utbilda användare i verksamheten i systemet Heroma samt skapa inläsningsfiler på lönedata och tillhandahålla system- rapporter och statistik.

 

Om CGI

På CGI är man ett team av entreprenörer. Här kallar man sina anställda för medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper sina kunder lyckas. De har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för sina kunder – och för sina medlemmar. Läs mer på www.cgi.se

 

Din bakgrund

Vi söker dig som flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat löneadministrativt arbete samt tidigare erfarenhet av rollen som systemförvaltare. Vi ser det som starkt meriterande ifall du tidigare har jobbat i Heroma men det är inget krav.

Vidare är du en lösningsorienterad och kvalitetsmedveten person som tycker om att arbeta med utveckling och ser förändringar som en möjlighet. Du har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Då din roll innebär mycket kontakt med användare ser vi att du är serviceminded. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god kommunikationsförmåga, på såväl svenska som engelska.

 

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger CGI Sverige AB

Torshamnsgatan 24, Kista

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer