Systemkonsult till CGI

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till det entreprenöriella bolaget CGI söker vi en lösningsorienterad systemkonsult!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till CGI söker vi en Systemkonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start så snart som möjligt. Uppdragslängden är 6 månader, där ambitionen är att gå över till en anställning direkt hos CGI efter uppdraget slut.

 

Ditt uppdrag

Du kommer att tillhöra CGI’s verksamhet HRM BPO som levererar tjänster inom löne-, reseräknings-, försäkrings- och tidsystemadministration till externa kunder av varierande storlek. I verksamhetens operativa leveransteam arbetar drygt 50 personer, varav du tillsammans med ca 12 kollegor är placerade på företagets kontor i Kista. Du har också ca 40 kollegor i Manila. Tillsammans med 2 ytterligare systemkonsulter kommer du att driva arbete med att identifiera, utveckla och justera befintligt systemstöd. Du kommer att ha ett tätt samarbete med såväl systemleverantören Heroma som företagets lönekonsulter.

I din roll kommer du att agera kravställare och upprätta kravspecifikationer samt ta fram och testa systemlösningar anpassade till verksamheten och som går i enlighet med gällande lagar och avtal. Som systemkonsult kommer du både supportera och utbilda användare i verksamheten i systemet Heroma samt skapa inläsningsfiler på lönedata och tillhandahålla system- rapporter och statistik.

 

Om CGI

På CGI är man ett team av entreprenörer. Här kallar man sina anställda för medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper sina kunder lyckas. De har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för sina kunder – och för sina medlemmar. Läs mer på www.cgi.se

 

Din bakgrund

Vi söker dig som flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat löneadministrativt arbete samt tidigare erfarenhet av rollen som systemförvaltare. Vi ser det som starkt meriterande ifall du tidigare har jobbat i Heroma men det är inget krav.

Vidare är du en lösningsorienterad och kvalitetsmedveten person som tycker om att arbeta med utveckling och ser förändringar som en möjlighet. Du har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Då din roll innebär mycket kontakt med användare ser vi att du är serviceminded. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god kommunikationsförmåga, på såväl svenska som engelska.

 

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger CGI Sverige AB

Torshamnsgatan 24, Kista

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer