Executive Assistant till Embark Studios

Tillsatt

Stockholm Heltid Projektanställning Konsultuppdrag

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Kollektivavtal

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”. Det är ett sammansvetsat team där alla har gemensam passion för spel och dess utveckling och att skapa spelupplevelser och tekniska plattformar utöver det vanliga!

Din roll
I rollen som Executive Assistant erbjuds du möjligheten att få ta del av en dynamisk miljö och en stor tillväxtresa där du säkerställer att VDs arbetsdag fortlöper på ett så bra sätt som möjligt. I rollen finns också ett ansvar som studioassistent där du jobbar både med projekt och uppgifter ad hoc.

Tjänsten är på heltid och det är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt sex månader. För rätt person finns även möjligheten till en förlängning alternativt en anställning på bolaget efter perioden. Din arbetsplats kommer att vara på det unika kontoret på Järntorget 84 i Gamla Stan där företaget har sitt kontor.

Ditt uppdragI rollen som Executive Assistant kommer du främst att assistera och supportera Embark Studios VD. I rollen kommer du vid behov även supportera andra personer inom ledningsgruppen som består av 9 personer idag. Rollen som Executive assistent är bred och varierande och kommer ställa höga krav på din integritet och prestigelöshet. Bolaget består idag av ca 70 stycken kollegor med ambitionen att växa ytterligare under dom kommande åren.

Dina dagar på Embark Studios kan innefatta:

  • Ansvara för VDs kalender
  • Prioritera och hantera mötesbokningar
  • Förbereda inför ledningsgruppsmöten
  • Agera administrativt stöd gentemot övriga i ledningsgruppen
  • Boka resor, hotell samt sköta all logistik kring resorna
  • Förbereda inför event och andra arrangemang på kontoret
  • Supporta office-teamet vid behov, t ex arbeta från receptionen om receptionisten är frånvarande
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrundVi söker dig med några års erfarenhet från en roll som Vd-assistent i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta med såväl avancerade som praktiska arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och du är en god kommunikatör. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemvana. Vi värdesätter också om du har intresse för nya digitala plattformar och kommunikationssystem.

Som person är du nyfiken, proaktiv och flexibel samt självgående och prestigelös i ditt arbetssätt. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar service- och lösningsorienterat med hög kvalitet gentemot företagets Vd. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och är positivt inställd till allt ifrån de enklaste bokningarna till förberedelser och efterarbeten i samband med viktiga möten på ledningsgruppsnivå. I rollen kommer det ställas höga krav på din integritet då du kommer ha stor insyn i företagets och Vd:ns vardag.

Om Embark StudiosEmbark Studios is a newly started Stockholm-based games studio, on a mission to blur the line between playing and making.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Copywriter

Vill du arbeta med att utveckla och bygga Bris kommunikation, från idégenerering till praktiskt genomförande och har erfarenhet av att skriva och publicera texter för olika kanaler och målgrupper? Då kanske du vill anta rollen som Copywriter hos oss på Bris!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

HR Business Advisor till KPMG

Vill du arbeta i en affärsnära HR-roll i en högpresterande kultur där medarbetarna delar med sig av kunskap och tar fram det bästa hos varandra? Då tycker vi du ska fortsätta läsa här nedan!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer