Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant till Embark Studios

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”.

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”. Det är ett sammansvetsat team där alla har gemensam passion för spel och dess utveckling och att skapa spelupplevelser och tekniska plattformar utöver det vanliga!

Din roll
I rollen som Executive Assistant erbjuds du möjligheten att få ta del av en dynamisk miljö och en stor tillväxtresa där du säkerställer att VDs arbetsdag fortlöper på ett så bra sätt som möjligt. I rollen finns också ett ansvar som studioassistent där du jobbar både med projekt och uppgifter ad hoc.

Tjänsten är på heltid och det är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt sex månader. För rätt person finns även möjligheten till en förlängning alternativt en anställning på bolaget efter perioden. Din arbetsplats kommer att vara på det unika kontoret på Järntorget 84 i Gamla Stan där företaget har sitt kontor.

Ditt uppdragI rollen som Executive Assistant kommer du främst att assistera och supportera Embark Studios VD. I rollen kommer du vid behov även supportera andra personer inom ledningsgruppen som består av 9 personer idag. Rollen som Executive assistent är bred och varierande och kommer ställa höga krav på din integritet och prestigelöshet. Bolaget består idag av ca 70 stycken kollegor med ambitionen att växa ytterligare under dom kommande åren.

Dina dagar på Embark Studios kan innefatta:

  • Ansvara för VDs kalender
  • Prioritera och hantera mötesbokningar
  • Förbereda inför ledningsgruppsmöten
  • Agera administrativt stöd gentemot övriga i ledningsgruppen
  • Boka resor, hotell samt sköta all logistik kring resorna
  • Förbereda inför event och andra arrangemang på kontoret
  • Supporta office-teamet vid behov, t ex arbeta från receptionen om receptionisten är frånvarande
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrundVi söker dig med några års erfarenhet från en roll som Vd-assistent i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta med såväl avancerade som praktiska arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och du är en god kommunikatör. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemvana. Vi värdesätter också om du har intresse för nya digitala plattformar och kommunikationssystem.

Som person är du nyfiken, proaktiv och flexibel samt självgående och prestigelös i ditt arbetssätt. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar service- och lösningsorienterat med hög kvalitet gentemot företagets Vd. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och är positivt inställd till allt ifrån de enklaste bokningarna till förberedelser och efterarbeten i samband med viktiga möten på ledningsgruppsnivå. I rollen kommer det ställas höga krav på din integritet då du kommer ha stor insyn i företagets och Vd:ns vardag.

Om Embark StudiosEmbark Studios is a newly started Stockholm-based games studio, on a mission to blur the line between playing and making.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Kollektivavtal