Nu söker vi en assistent till EQT – Public Value

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Söker du en affärsnära, central och bred assistentroll i finansbranschen?
Är du flexibel, kommunikativ och en lagspelare? Då kan det vara dig vi söker.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Vad kan EQT erbjuda dig?
På EQT råder en högpresterande kultur med en stor respekt för varandra. Det finns ett starkt entreprenörsdriv och alla är innovativa, handlingskraftiga och transparenta. EQT erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett nystartat och dynamiskt team – Public Value.
Public Value är en av våra strategier på EQT som investerar i publika bolag.

Du arbetar affärsnära och har en central roll för att få verksamheten att flyta på så smidigt som möjligt. Rollen är bred och här trivs du som gillar när det är varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo. Tillsammans med ditt team och dina kollegor kommer du följa EQTs utveckling.
EQT värdesätter en god sammanhållning och genomför många sociala aktiviteter tillsammans.

Hur ser en vanlig dag ut?
På Public Value Norden arbetar 14 personer och du kommer i huvudsak att stötta 3-5 st Associates och Directors. Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är: 

 • Boka och samordna möten, konferenssamtal etc
 • Hantera kalendrar och förhindra konflikter
 • Researrangemang
 • Registrera och uppdatera kontakter i databasen
 • Kontakter med portföljbolag, affärspartners, rådgivare, advokater etc
 • Skriva ut dokument till styrelsemöten
 • Kostnadsrapporter och fakturahantering
 • Förbered material, uppdatera och redigera presentationer
 • Back-up till andra assistenter

Vem söker vi?
Vi tror att du arbetat som assistent eller inom annat administrativt område tidigare.

Det viktigaste är din inställning och attityd och vi ser att du är flexibel, kommunikativ, proaktiv och en lagspelare som ser till teamets bästa. Vi vill att du är ödmjuk, social och gillar att ligga steget före. I rollen som assistent kommer du i kontakt med både lättare och mer utmanande uppgifter och därför är du kvalitetsmedveten, strukturerad och uppmärksam på detaljer. Du är van att arbeta självständigt och tar på eget initiativ ett stort ansvar för din leverans. 

Du får gärna ha erfarenhet från liknande branscher och vi ser att du arbetat i en internationell miljö tidigare. Du är en van användare av hela Microsoft Office och du uttrycker dig flytande verbalt och i skrift på svenska och engelska

Vilka är EQT? 
EQT is a leading investment firm with approximately EUR 49 billion in raised capital across 26 funds. EQT funds have portfolio companies in Europe, Asia and the US with total sales of more than EUR 19 billion and approximately 110,000 employees. EQT invests in good companies across the world with a mission to help them develop into great and sustainable companies. By providing access to ownership skills and operational expertise, EQT helps acquired companies grow and prosper, both under EQT’s ownership and with future owners. EQT has three overall investment strategies – Private Capital, Real Assets and Credit – guided by a responsible ownership approach and an industrial growth strategy.

Nyfiken på att veta mer?
EQT sitter i fina lokaler i Urban Escape på Regeringsgatan 25.
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid med start efter sommaren. Anställningen inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

 
Välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Manager till NF Techfleet

NF Techfleet söker en nordisk HR Manager som kan vara med och driva verksamheten och stötta cheferna i HR-relaterade frågor. Är du en driven person och ser HR som en självklar funktion i det affärsnära arbetet? Vill du också göra skillnad? Join us!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer