Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT – Public Value

Söker du en affärsnära, central och bred assistentroll i finansbranschen? Är du flexibel, kommunikativ och en lagspelare? Då kan det vara dig vi söker.

Vad kan EQT erbjuda dig?
På EQT råder en högpresterande kultur med en stor respekt för varandra. Det finns ett starkt entreprenörsdriv och alla är innovativa, handlingskraftiga och transparenta. EQT erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett nystartat och dynamiskt team – Public Value. Public Value är en av våra strategier på EQT som investerar i publika bolag.

Du arbetar affärsnära och har en central roll för att få verksamheten att flyta på så smidigt som möjligt. Rollen är bred och här trivs du som gillar när det är varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo. Tillsammans med ditt team och dina kollegor kommer du följa EQTs utveckling. EQT värdesätter en god sammanhållning och genomför många sociala aktiviteter tillsammans.

Hur ser en vanlig dag ut?
På Public Value Norden arbetar 14 personer och du kommer i huvudsak att stötta 3-5 st Associates och Directors. Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är: 

  • Boka och samordna möten, konferenssamtal etc
  • Hantera kalendrar och förhindra konflikter
  • Researrangemang
  • Registrera och uppdatera kontakter i databasen
  • Kontakter med portföljbolag, affärspartners, rådgivare, advokater etc
  • Skriva ut dokument till styrelsemöten
  • Kostnadsrapporter och fakturahantering
  • Förbered material, uppdatera och redigera presentationer
  • Back-up till andra assistenter

Vem söker vi?
Vi tror att du arbetat som assistent eller inom annat administrativt område tidigare.

Det viktigaste är din inställning och attityd och vi ser att du är flexibel, kommunikativ, proaktiv och en lagspelare som ser till teamets bästa. Vi vill att du är ödmjuk, social och gillar att ligga steget före. I rollen som assistent kommer du i kontakt med både lättare och mer utmanande uppgifter och därför är du kvalitetsmedveten, strukturerad och uppmärksam på detaljer. Du är van att arbeta självständigt och tar på eget initiativ ett stort ansvar för din leverans. 

Du får gärna ha erfarenhet från liknande branscher och vi ser att du arbetat i en internationell miljö tidigare. Du är en van användare av hela Microsoft Office och du uttrycker dig flytande verbalt och i skrift på svenska och engelska

Vilka är EQT? 
EQT is a differentiated global investment organization with more than EUR 62 billion in raised capital and around EUR 41 billion in assets under management across 20 active funds. EQT funds have portfolio companies in Europe, Asia and the US with total sales of more than EUR 21 billion and approximately 127,000 employees. EQT works with portfolio companies to achieve sustainable growth, operational excellence and market leadership.

More information: www.eqtgroup.com. Follow EQT on Twitter and LinkedIn.

Nyfiken på att veta mer?
EQT sitter i fina lokaler i Urban Escape på Regeringsgatan 25.
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid och anställningen inleds med sex månaders provanställning. Skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Privat sjukförsäkring