Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Denna tjänst är för dig som vill vara med och arbeta i tidiga skeden och i fronten av stora projekt. Du har ett genuint intresse för samhällsbyggnad och är väl insatt i framtidens förändrade behov av seniorboende.

Du verkar som ambassadör och möter dagligen involverade intressenter. Det kan vara både direkta kunder d v s de som köper lägenheter, men även indirekta kunder som kommunala tjänstemän, politiker och allmänhet.

 

Vad skall du göra?

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Som VD har du ansvaret för båda företagen och varumärkena Seniorgården och Borätts utveckling
  • Du ansvarar för bolagens övergripande uppdrag som innebär att ackvirera mark för bostadsrätter, senior-, vård och trygghetsbostäder i attraktiva lägen, nära service och kommunikationer
  • Du arbetar operativt, nätverkar och marknadsför bolagen såväl internt som externt
  • Du arbetar aktivt med relationsskapande aktiviteter mot olika intressenter som markägare, kommuner, politiker mm.
  • Personal- och budgetansvar för bolagen
  • Du rapporterar till styrelsen för bolagen

 

Vem är du?

Du har en gedigen erfarenhet från branschen eller närliggande och är väl bekant med byggherreföretag som ackvirerar mark och arbetar med projektutveckling. Du har erfarenhet av att ha arbetat i ledande befattning med personalansvar. Erfarenhet från bostadsutveckling i någon form är ett starkt önskemål. Troligen har du ett etablerat nätverk inom branschen sedan tidigare.

Du har en akademisk examen eller motsvarande inom teknik eller bygg. Alternativt skaffat motsvarande erfarenhet från annat håll på annat sätt.

Som person är du lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv. Du är drivande, lösningsfokuserad och strukturerad.

 

Vilka är vi?

Borätt och Seniorgården är två byggherre- och kunskapsföretag som ingår i JM koncernen. Vår affärsidé är att ackvirera och projektutveckla mark och befintliga byggnader i sådana lägen att nya bostäder kan byggas, säljas eller alternativt hyras ut. Vi vill skapa boendemiljöer som uppfyller våra kunders krav och är till största möjliga nytta för dem och samhället.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan via www.wise.se omgående, dock senast den 12 januari 2018. Vi tar inte emot ansökningar via mail Tjänsten är placerad i Sundbyberg.

Förmåner: Friskvård, Förmånsbil, Kollektivavtal