Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Denna tjänst är för dig som vill vara med och arbeta i tidiga skeden och i fronten av stora projekt. Du har ett genuint intresse för samhällsbyggnad och är väl insatt i framtidens förändrade behov av seniorboende.

Du verkar som ambassadör och möter dagligen involverade intressenter. Det kan vara både direkta kunder d v s de som köper lägenheter, men även indirekta kunder som kommunala tjänstemän, politiker och allmänhet.

 

Vad skall du göra?

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Som VD har du ansvaret för båda företagen och varumärkena Seniorgården och Borätts utveckling
  • Du ansvarar för bolagens övergripande uppdrag som innebär att ackvirera mark för bostadsrätter, senior-, vård och trygghetsbostäder i attraktiva lägen, nära service och kommunikationer
  • Du arbetar operativt, nätverkar och marknadsför bolagen såväl internt som externt
  • Du arbetar aktivt med relationsskapande aktiviteter mot olika intressenter som markägare, kommuner, politiker mm.
  • Personal- och budgetansvar för bolagen
  • Du rapporterar till styrelsen för bolagen

 

Vem är du?

Du har en gedigen erfarenhet från branschen eller närliggande och är väl bekant med byggherreföretag som ackvirerar mark och arbetar med projektutveckling. Du har erfarenhet av att ha arbetat i ledande befattning med personalansvar. Erfarenhet från bostadsutveckling i någon form är ett starkt önskemål. Troligen har du ett etablerat nätverk inom branschen sedan tidigare.

Du har en akademisk examen eller motsvarande inom teknik eller bygg. Alternativt skaffat motsvarande erfarenhet från annat håll på annat sätt.

Som person är du lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv. Du är drivande, lösningsfokuserad och strukturerad.

 

Vilka är vi?

Borätt och Seniorgården är två byggherre- och kunskapsföretag som ingår i JM koncernen. Vår affärsidé är att ackvirera och projektutveckla mark och befintliga byggnader i sådana lägen att nya bostäder kan byggas, säljas eller alternativt hyras ut. Vi vill skapa boendemiljöer som uppfyller våra kunders krav och är till största möjliga nytta för dem och samhället.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan via www.wise.se omgående, dock senast den 12 januari 2018. Vi tar inte emot ansökningar via mail Tjänsten är placerad i Sundbyberg.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer