Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Partner till D. Carnegie & Co

Trivs du i en affärsnära roll inom HR? Vill du arbeta på ett företag som satsar på service och utveckling inom boendemiljön? Då tror vi att den här rollen är intressant för dig!

D. Carnegie & Co äger, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter i framförallt Stockholmsområdet, men även i Eskilstuna, Strängnäs, Norrköping, Katrineholm, Tranås, Arboga och Köping. Bolaget äger och förvaltar drygt 18 000 lägenheter. Förvaltning sker nära hyresgästen för högsta möjliga servicegrad.

Din roll:

Som HR Partner arbetar du affärsnära och stöttar bolagets chefer i olika typer av HR-frågor. I arbetsuppgifterna ingår även:

  • Strategiskt och operativt arbete med ett nära samarbete med HR chef
  • Chefstöd i HR-frågor samt stödja med inspiration och kunskap
  • Utveckla och ta fram flöden, processer, rutiner, policyn, riktlinjer av HR- relaterade tjänster
  • Tolka, ge råd och utbilda i gällande regler och lagar
  • Följa upp och fastställa nyckeltal och mål för HR

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll där du kommer att ha en stor påverkan på HR-arbetet ute i organisationen. Vi är i ett spännande skede där vi ska utveckla HR funktionen och skapa mervärde genom att tillsammans driva kultur- och medarbetarfrågor till ett ökat engagemang och framgång, där du kommer vara en del av denna resa!

Tjänsten är på heltid med marknadsmässig lön och placering är på huvudkontoret på Engelbrektsgatan i Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har akademisk bakgrund med relevant HR-utbildning och ca 4–5 års erfarenhet inom HR. Vi ser gärna att du har någon form av egen ledarerfarenhet och meriterande är om du har jobbat i en personalintensiv verksamhet.

Vi ser att du som person är strukturerad och har ett pedagogiskt och samarbetsorienterat arbetssätt. Du är en duktig kommunikatör och arbetar självständigt och resultatorienterat för att vi ska nå bolagets gemensamma mål.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist, johanna.nyqwist@wise.se eller 073 521 65 87.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Privat sjukförsäkring