Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör med stort HR intresse till LeasePlan

Nu söker LeasePlan sin nästa Löneadministratör. Är du kunnig inom Lön, vill ha möjlighet att utveckla din roll och har ett stort intresse för HR-frågor? Då kommer den här rollen vara något för dig.

Till LeasePlan söker vi en Löneadministratör med intresse för HR-frågor. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i januari och ett år framåt. Redan efter 6 månader finns goda chanser till en anställning hos LeasePlan.

 

Ditt uppdrag

Du kommer initialt att ansvara för företagets ca 120 tjänstemannalöner där du hanterar hela löneprocessen. Allt från kontroll och uppföljning kring tidrapportering och registrering av nyanställda i lönesystemet till lönekörningar och årsavslut med semesteravräkning/kontrolluppgifter. Som ansvarig för lönerna kommer du också vara systemansvarig för lönesystemet Kontek där du ansvarar för såväl uppdateringar och underhåll av systemet som utbildning av chefer och medarbetare i användandet av försystem.

Under 2018 kommer en digitalisering av HR funktionen påbörjas, vilket så småningom kommer att innebära en outsourcing av lönefunktionen. Här kommer du att få möjligheten att driva projektet med att outsourca lönerna och därmed utveckla din roll till en roll som Löne- och HR-koordinator. Som Löne- och HR-kooridnator kommer du att vara länken mellan den externa löneleverantören och företaget där du agerar support mot chefer och medarbetare samt kravställare såväl internt som externt. Detta kommer innebära en möjlighet att ta dig ann en stor del HR-relaterade arbetsuppgifter där du teamar upp med Leasplans HR-chef. Du kommer att rapportera direkt till HR-chefen som är en ledare som tror på frihet under ansvar och medarbetarutveckling som tycker det är viktigt att vara transparent och involvera sina medarbetare. Den här rollen är rätt för dig som vill utvecklas tillsammans med ett bolag och en HR-avdelning i förändring, i ett företag med en dynamisk miljö och snabba beslut.

 

LeasePlan – Ett av världens största leasingföretag

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom vagnparksadministration. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 440 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.

Du kommer att vara placerad på det svenska huvudkontoret i Stockholm. Där du tillsammans med ca 100 medarbetare sitter i nya, fina lokaler i Solna. Du tillhör HR-teamet som består av dig och HR-chefen. LeasePlan är ett internationellt bolag vilket innebär att en del av kommunikationen sker på engelska.

 

Din bakgrund

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete, där du har arbetat med hela löneprocessen. Du är självgående i ditt arbete och trygg i dina kunskaper inom området. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat i lönesystemet Kontek, men det är inget krav. Vi ser det även som meriterande om du tidigare hanterat expats/utlandslöner.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och har ett starkt eget driv. Det är viktigt att du kommunikativ och serviceminded och en person som ställer sig positivt till förändring. Vidare har du ett stort intresse för HR-frågor och vill ta nästa steg i din roll som löneadministratör.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se , 0766202957). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal