Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Exekutiv Assistent till en stor aktör inom elindustrin

Åt vår kund som är framgångsrik inom elindustrin söker vi nu en Exekutiv Assistent.

Nu söker vi en koordinerande Exekutiv Assistent. Detta är ett interimsuppdrag via The Pace/Wise Professionals under 4 månader och för rätt person finns det chans till anställning hos kunden efter uppdragsperioden. Önskad start är omgående och tjänsten är på heltid och utgår från vår kunds trivsamma lokaler centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
I den här rollen arbetar du nära VD, ledningsgrupp och Kommunikationsteamet. Du ansvarar främst för att supportera VD:n och ledningsgruppen med resor och möten. Du arbetar också med interna och externa event såsom medarbetarsamlingar, ledardagar, introduktionsdagar och arbetsmarknadsdagar tillsammans med Kommunikationsteamet, samt med uppdateringar på intranät och webbpublicering. Du kommer att tillhöra Kommunikationsavdelningen och rapportera direkt till Kommunikationsdirektören.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Koordinering av VD:ns kalender
  • Support till VD och ledningsgrupp med resebokningar, teamdagar och funktionsdagar
  • Koordinering av styrelsemöten och ledningsgruppsmöten
  • Bokning och koordinering av event såsom interna informationsmöten, sponsringsevent, introduktionsdagar och universitetssamarbeten tillsammans med ansvariga chefer
  • Publicering av text och bild på intranät och webb
  • Föra protokoll vid styrelsemöten

Din bakgrundVi söker dig som har hög integritet, är lösningsorienterad, social och kommunikativ. Vi tror att du har ett flexibelt förhållningsätt till ditt arbete och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknad eller annan relevant utbildning och åtminstone har något års arbetslivserfarenhet som är relevant för jobbet. Felfri svenska och bra engelska är nödvändigt då arbetet sker både på svenska och engelska.

Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och du kommer dagligen att använda Sharepoint för dokumenthantering och intranät, samt Episerver för webb. Det är meriterande om du är van vid att använda Episerver, samt sociala kanaler med fokus på Facebook och LinkedIn.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal