Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-Projekt koordinator

Har du en utbildningsbakgrund inom HR eller liknande och trivs i en koordinerade roll med mycket eget ansvar? Här får du chansen att bli en del av Stena Recyclings kompetensutvecklingsteam och var med och bidra till medarbetarnas fortsatta utveckling.

Till det välrenommerade bolaget Stena Recycling söker vi en HR-projekt koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under ca ett år med start omgående.

 

Ditt uppdrag

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar de varje dag långsiktiga lösningar för såväl deras kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. 

Som HR-projekt koordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter handla om att koordinera och stötta i projekt för det fortsatta HR-arbetet på bolaget. Du kommer vara en del av Stena Recyclings kompetensutvecklingsteam och en arbeta tillsammans med bolagets komptensutvecklingsspecialist inom olika förändrings- och utvecklingsprojekt. Ett huvudsakligt projekt för denna roll handlar om att bygga en kompetensutvecklingssida på Stena Recyclings intranät samt koordinera utbildningsinsatserna för medarbetarna. Du kommer bland annat att:

  •          Administrera kring utbildningarna
  •          Utföra GAP-analyser på kompetenser
  •          Göra kostnads- och budgetprognoser för projekt
  •          Arbeta med Employer Branding

Din roll blir en mycket viktig del i stöttning till projektledarna för att säkra att vi når våra uppsatta mål och främja en kontinuerlig utveckling inom komptensutvecklingsområdet. Du förväntas också vara ”länken” som startar upp utbildningarna, skickar inbjudningar och koordinerar det praktiska.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en universitetsutbildning gärna inom HR eller motsvarande samt erfarenhet från en liknande roll. Vi tror att du är en person med mycket driv, en ”doer”, och har en stor vilja till att utvecklas och ta eget ansvar. Vidare ser vi gärna att du är noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer, samt att du är prestigelös då dina arbetsuppgifter varierar stort. Du tycker om att arbeta strukturerat men är också flexibel att prioritera om vid ändrade förutsättningar. 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Anette Hartlin anette.hartlin@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!