Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Erfaren Rekryteringskonsult

Vi växer inom Recruiter On Demand och denna gång är vi stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa Essity att hitta deras nästa medarbetare. Har du mångårig erfarenhet av att ha rekryterat inom olika branscher och på olika nivåer? Då behöver Essity, tidigare SCA, din hjälp fram till augusti med möjlighet till förlängning. Är du intresserad av att veta mer? Titta in här!

Till det välrenommerade bolaget Essity, tidigare SCA, söker vi nu en erfaren Rekryterare som ska stötta upp HR-avdelningen under våren. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående och fram till augusti med möjlighet till förlängning. Placering för uppdraget är i Essity’s nya och fina lokaler vid Mölndals Bro.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en driven och självgående rekryterare för att stötta upp HR-teamet i deras många rekryteringar. Du kommer rekrytera inom flera av Essity´s olika tjänsteområden och nivåer samt arbeta med hela rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel innebära.

  •          Planera och sätta tidsplan tillsammans med rekryterande chef
  •          Utföra intervjuer enligt den kompetensbaserade teknik som Essity jobbar efter
  •          Utföra tester och teståterkoppling till kandidater

För att skriva och publicera annonser kommer du ha det interna Talent Acquisition Teamet till din hjälp.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom HR, och då företrädesvis Personalvetarprogrammet, samt fem till åtta års erfarenhet av att ha rekryterat brett inom olika affärsområden på internationell nivå. Det är mycket meriterande om du är certifierad i OPQ och Verify och en van användare av testverktyget.

Då du kommer in för att avlasta behöver du vara helt självgående inom rekrytering, duktig på att strukturera upp din vardag samt trivas med att själv driva ditt arbete framåt. Du är förtroendeingivande och van vid att konsultera och vara ett stöd för chefer i deras rekryteringar.

Då Essity värnar om sitt varumärke och att du som kandidat ska ha en positiv upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, är du mån om att ge kontinuerlig återkoppling till de kandidater du är i kontakt med. För att bidra till Essity´s goda företagskultur är du social, trevlig och hjälpsam mot dina kollegor.

Om Essity
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products och Medical Solutions), Consumer Tissue och Professional Hygiene.

Vår vision är att öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa. Försäljning sker i cirka 150 länder under många starka varumärken som de globalt ledande TENA och Tork samt andra varumärken som exempelvis Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa.

Essity har omkring 48 000 medarbetare och nettoomsättningen 2016 var cirka 101 miljarder kronor (10,7 miljarder euro). Affärsverksamheten bygger på en hållbar affärsmodell där värdeskapande för människor och miljö sätts i centrum.

Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm. Essity ingick tidigare i SCA-koncernen.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se) och konsultchef Louise Grammatikas (louise.grammatikas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar in ansökningar via mail utan du ansöker direkt på vår hemsida wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal