Kvalificerad löne-/ekonomikoordinator till Becton Dickinson

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Spännande kombinationsroll för dig som gillar att arbeta med lön och ekonomi. Internationellt bolag som sitter trevliga lokaler i Marievik/Liljeholmen.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Becton Dickinson söker vi en löne-/ekonomikoordinator. Vi söker dig som vill arbeta brett med både löne-och ekonomiadministration. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals, uppdraget är på heltid och 6 månader med start så snart som möjligt. Ambitionen är sedan att du sedan ska bli anställd direkt utav dem efter uppdragets slut.

BD är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom advancing the world of health. BD är ett ledande företag som arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utvecka teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Företaget erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes. Becton Dickinson har fler än 50 000 anställda i fler än 50 länder. I Norden arbetar cirka 200 personer var av de flesta finns i Sverige.

Ditt uppdrag

Becton Dickinson sitter i trevliga lokaler i Liljeholmen och till deras team söker vi nu efter en löne-/ekonomikoordinator. I din roll kommer du att rapportera till HR chefen men du kommer även att ha ett tätt samarbete med Ekonomichefen. Becton Dickinson har sina löner outsourcade och i ditt arbete kommer du bland annat att:

 • Styra och stötta upp processerna tillsammans med deras outsourcing partner samt deras Shared Service Center (SSC) i Polen för HR och Finance
 • Arbeta med alla de Nordiska länderna och säkerställa alla löneprocesser
 • Hantera försäkringar, pensioner samt tjänstebilar
 • Arbeta med vissa HR-administrativa uppgifter
 • Vara behjälplig med olika övriga administrativa uppgifter
 • Göra kontroller, avstämningar och uppföljningar gällande lönerelaterade kostnader/konton
 • Stödja och supporta SSC i Polen med frågor gällande leverantörs- och kundreskontra och kontering av vissa fakturor i alla Nordiska länder
 • Vara behjälplig i BD’s inköpshantering, ge stöd och support gällande frågor kring kontering av inköpsordrar vid behov
 • Lokalt stöd/support vid frågor kring vårt reseräkningssystem, Concur

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från löne-och ekonomiadministration och som snabbt kan sätta dig in i processens olika delar. Du kan vara en kravställare gentemot outsourcingbyrån och drivs av att göra ett bra arbete. I din roll kommer du att arbete gentemot flera avdelningar och vi ser att du är trivs med omväxling och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Har du tidigare arbetat inom ekonomi och specifikt kund- och leverantörsreskontra så är det meriterande.

Då Becton Dickinson är ett internationellt bolag ser vi att du har goda kunskaper i engelska och har du tidigare arbetat mot andra Nordiska länder är det ett plus. Du har sen tidigare arbetat i Excel och har god förståelse för systemet.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer