Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kvalificerad löne-/ekonomikoordinator till Becton Dickinson

Spännande kombinationsroll för dig som gillar att arbeta med lön och ekonomi. Internationellt bolag som sitter trevliga lokaler i Marievik/Liljeholmen.

Till Becton Dickinson söker vi en löne-/ekonomikoordinator. Vi söker dig som vill arbeta brett med både löne-och ekonomiadministration. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals, uppdraget är på heltid och 6 månader med start så snart som möjligt. Ambitionen är sedan att du sedan ska bli anställd direkt utav dem efter uppdragets slut.

BD är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom advancing the world of health. BD är ett ledande företag som arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utvecka teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Företaget erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes. Becton Dickinson har fler än 50 000 anställda i fler än 50 länder. I Norden arbetar cirka 200 personer var av de flesta finns i Sverige.

Ditt uppdrag

Becton Dickinson sitter i trevliga lokaler i Liljeholmen och till deras team söker vi nu efter en löne-/ekonomikoordinator. I din roll kommer du att rapportera till HR chefen men du kommer även att ha ett tätt samarbete med Ekonomichefen. Becton Dickinson har sina löner outsourcade och i ditt arbete kommer du bland annat att:

  • Styra och stötta upp processerna tillsammans med deras outsourcing partner samt deras Shared Service Center (SSC) i Polen för HR och Finance
  • Arbeta med alla de Nordiska länderna och säkerställa alla löneprocesser
  • Hantera försäkringar, pensioner samt tjänstebilar
  • Arbeta med vissa HR-administrativa uppgifter
  • Vara behjälplig med olika övriga administrativa uppgifter
  • Göra kontroller, avstämningar och uppföljningar gällande lönerelaterade kostnader/konton
  • Stödja och supporta SSC i Polen med frågor gällande leverantörs- och kundreskontra och kontering av vissa fakturor i alla Nordiska länder
  • Vara behjälplig i BD’s inköpshantering, ge stöd och support gällande frågor kring kontering av inköpsordrar vid behov
  • Lokalt stöd/support vid frågor kring vårt reseräkningssystem, Concur

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från löne-och ekonomiadministration och som snabbt kan sätta dig in i processens olika delar. Du kan vara en kravställare gentemot outsourcingbyrån och drivs av att göra ett bra arbete. I din roll kommer du att arbete gentemot flera avdelningar och vi ser att du är trivs med omväxling och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Har du tidigare arbetat inom ekonomi och specifikt kund- och leverantörsreskontra så är det meriterande.

Då Becton Dickinson är ett internationellt bolag ser vi att du har goda kunskaper i engelska och har du tidigare arbetat mot andra Nordiska länder är det ett plus. Du har sen tidigare arbetat i Excel och har god förståelse för systemet.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal