Lön- och HR administratör till Ahlsell

Tillsatt

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Till Ahlsell i Liljeholmen söker vi nu efter dig som vill arbeta med lön och HR och som vill vara med på en spännande förändringsresa!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi en löne- och HR-administratör till Ahlsell i Liljeholmen. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget är på 4 månader.

Ditt uppdrag

Du kommer att tillhöra en trevlig grupp på fem personer som tillsammans hanterar ca 3200 löner. Du rapporterar till lönechef och tillhör HR-avdelningen. HR-avdelningen är uppe i en spännande förändringsresa som du ges möjligheten att vara med på! Lönesystemet är HR plus. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  •         Hantering av löner och förmåner
  •         Skriva anställningsavtal och intyg
  •         Supportera medarbetare i personaladministrativa frågor
  •         Utveckling av rutiner och arbetssätt
  •         Rapportering av statistik
  •         Tolkning av lag och avtal

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst ca tre års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi tror att du har en YH-utbildning inom löneområdet alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har arbetat i HR plus. Du är van vid att arbeta i Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och noggrann. Vidare har du ett stort driv och en hög integritet. Vi hoppas också på att du är glad, öppen och har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor. För att trivas på Ahlsell bör du uppskatta en föränderlig miljö där du ges möjligheter att vara delaktig och påverka.

Om Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. 

Vi omsätter drygt 26 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!    

Det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell skall präglas av öppenhet, ansvar, engagemang, att värna om ett gott arbetsklimat samt viljan att ständigt förbättras.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Ahlsell

Rosterigränd 12, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Wallenstam

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer