Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lön- och HR administratör till Ahlsell

Till Ahlsell i Liljeholmen söker vi nu efter dig som vill arbeta med lön och HR och som vill vara med på en spännande förändringsresa!

Nu söker vi en löne- och HR-administratör till Ahlsell i Liljeholmen. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget är på 4 månader.

Ditt uppdrag

Du kommer att tillhöra en trevlig grupp på fem personer som tillsammans hanterar ca 3200 löner. Du rapporterar till lönechef och tillhör HR-avdelningen. HR-avdelningen är uppe i en spännande förändringsresa som du ges möjligheten att vara med på! Lönesystemet är HR plus. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  •         Hantering av löner och förmåner
  •         Skriva anställningsavtal och intyg
  •         Supportera medarbetare i personaladministrativa frågor
  •         Utveckling av rutiner och arbetssätt
  •         Rapportering av statistik
  •         Tolkning av lag och avtal

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst ca tre års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi tror att du har en YH-utbildning inom löneområdet alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har arbetat i HR plus. Du är van vid att arbeta i Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och noggrann. Vidare har du ett stort driv och en hög integritet. Vi hoppas också på att du är glad, öppen och har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor. För att trivas på Ahlsell bör du uppskatta en föränderlig miljö där du ges möjligheter att vara delaktig och påverka.

Om Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. 

Vi omsätter drygt 26 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!    

Det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell skall präglas av öppenhet, ansvar, engagemang, att värna om ett gott arbetsklimat samt viljan att ständigt förbättras.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal