Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kontorskoordinator till Stockholm Live

I samarbete med Stockholm Live söker vi nu efter deras nästa Kontorskoordinator. En mycket varierande roll på en arbetsplats som präglas av högt engagemang!

Om företagetStockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av.

Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom drift och utveckling av kongresscenter och evenemangsarenor, med huvudkontor i Los Angeles, USA. ASM Global har drygt 60 000 medarbetare och driver över 300 arenor fördelade på fem kontinenter. För mer information se www.stockholmlive.com samt www.asmglobal.com.

Din roll
Stockholm Live söker nu en person som ska ansvara för kontorsdriften på huvudkontoret vid Globen. På företaget arbetar 85 medarbetade där kulturen präglas av högt engagemang, samarbete och starkt ambassadörskap för Stockholm Lives produkt och verksamhet. I rollen kommer man ingå i HR-teamet och man rapporterar till HR-chefen.

Som kontorskoordinator har du en viktig roll där du ansvarar för att det är en trivsam arbetsmiljö där såväl kollegor som besökare vill vara. Du har det övergripande ansvaret för receptionen, lokalerna och konferensrummen. I rollen är det naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till egna rutiner och sedan implementera de du anser vara de bästa för kontorsdriften. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men några exempel på vanligt förekommande sådana är:  

  • Delaktig i det systematiska arbetsmiljöarbetet inom frågor som berör medarbetartrivsel, den fysiska arbetsmiljön på kontoret, etc.
  • Ansvar för ett välkomnande, välskött och fungerade kontor, entré- samt konferensplan med påfyllning av kontorsmaterial och annat
  • Ansvarig för beställningar av bland annat kontorsmaterial och kopiatorpapper samt ansvar för allmänna kontorsförråd
  • Behjälplig vid interna möten med inköp av lunch/fika samt välkomnande av externa gäster. Daglig koll på konferensbokningsschemat för att proaktivt kunna planera och stötta inom konferensen på kontoret
  • Planerar, koordinerar och genomföra interna konferenser, kick-offer, informationsmöten, medarbetaraktiviteter samt behjälplig vid kundaktiviteter vid behov
  • Delaktig i introduktion med rundvisning av nyanställda
  • Viss biljettadministration
  • Hantera administration av medarbetares företagskort
  • Stötta kollegor och andra avdelningar inom Stockholm Live

Din bakgrund
För att axla rollen ser vi att du har två års arbetslivserfarenhet eller mer från en roll som kontorskoordinator eller liknande sedan tidigare. Du kommer att vara en nyckelperson inom Stockholm Lives verksamhet och det är därför viktigt att du är energifull, vill vara framför vågen och har ett driv att vilja ge bra service och skapa en härlig gemenskap. Det är extra roligt om du har egna idéer och kreativt tänkande för att göra processer och kontorets kärna ännu bättre.

Du är trygg i dig själv och kan därför skapa struktur och ordning för din omgivning samt klarar av att ta egna initiativ. Utomordentlig service är en självklarhet för dig och som person klarar du av att hantera olika arbetsuppgifter parallellt. Din prestigelöshet gör att du trivs bra i denna breda roll där dina arbetsuppgifter varierar i svårighetsgrad.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Kontoret ligger på Globentorget 2. I denna rekryteringen samarbetar Stockholm Live med The Pace/Wise Professionals och mig Clara Forsberg. Jag är rekryteringskonsult och ansvarar för denna rekryteringsprocess samt att vi hittar den bäst lämpade kandidaten för tjänsten som kontorskoordinator.

Om du har frågor så får du gärna kontakta mig Clara Forsberg på clara.forsberg@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Personalrabatt