Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant/Business Partner till Grant Thornton

Just nu söker vi efter en vass Executive Assistant till Grant Thornton som är på en spännande tillväxtresa.

Om företagetGrant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Hos Grant Thornton får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer att arbeta på Grant Thornton. Läs mer om Grant Thornton på www.grantthornton.se.

<a href="https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F369305574%2F3337cf4c60&data=02%7C01%7Cpeter.holm%40se.gt.com%7C2b0e55f3f4eb44fcc00108d75ba56bac%7Cc7a8015b8aae4b1f8e43cf3281d9db17%7C1%7C0%7C637078638346387983&sdata=zHxLR%2BjQxdLOA4Xh548fkkjWYD5fGg5qUe0YeRh2GpQ%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener">https://vimeo.com/369305574/3337cf4c60</a>

Din roll
Som Executive Assistant/Business Partner på Grant Thornton är du centrum för kommunikation, strategi, schemaläggning och planering för dina två chefer som du har ett nära samarbete med. I rollen kommer du agera högra hand och stöd till två av Grant Thorntons chefer, Kontorschefen och Revisionschefen i Stockholm. Du kommer vara högst delaktig i dina chefers vardag och du sätter sig snabbt in i branschen samt tycker det är kul med omvärldsbevakning och framtidsspaning. I rollen är det naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till rutiner som passar verksamheten och dina chefer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men några exempel på vanligt förekommande sådana är:

  • Delta på ledningsgruppsmöten och andra externa möten där du assisterar eller äger agendan samt samarbetar med dina chefer för att säkerställa uppföljning eller åtgärdsplaner
  • Agera på och komma med förslag på aktiviteter som driver arbetet framåt utifrån Grant Thorntons treåriga affärsplan
  • Göra presentationer i Powerpoint med tillhörande förslag på talarmanus
  • Arbeta tillsammans med två andra Executive Assistants gällande interna kickoffer, arrangemang och kundevents för hela företaget
  • Underlätta chefernas dagliga arbete med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter
  • Kalender- och mailhantering samt koordinera så att chefernas vardag flyter på så smidigt och effektivt som möjligt
  • Ansvar för andra interna projekt och administrativa arbetsuppgifter

Din bakgrund
Detta är en perfekt roll för dig som drivs av att arbeta affärsnära i en organisation som alltid präglas av engagerade medarbetare och högt tempo. För att axla denna roll är det högst troligt att du arbetat i en assisterande roll sedan tidigare men det är inte nödvändigt om du har andra drivkrafter. För att lyckas i rollen som Executive Assistant/Business Partner bör du också ha en högskoleexamen.

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. I rollen besitter du förmågan att snabbt skapa dig en överblick och skapar snabbt ett nätverk inom verksamheten. Du är van vid självledarskap och du gillar att ta ägarskap för olika projekt. Slutligen är det viktigt att du vågar utmana dina kollegor och gillar att ta initiativ eller komma med förbättringsförslag.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Kontoret ligger centralt på Sveavägen 20. I denna rekryteringen samarbetar Grant Thornton med The Pace/Wise Professionals och rekryteringskonsult Clara Forsberg.

Om du har frågor så får du gärna kontakta Clara Forsberg på clara.forsberg@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Privat sjukförsäkring