HRBP Inriktning rekrytering och kompetensutveckling

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande med affären och kunden som bas – detta är våra värderingar vi dagligen lever efter. Kan du kombinera det med ett affärsmässigt, operativt och strategiskt arbete? Då kan du mycket väl ha klickat in dig på rätt annons.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Vad ska du göra?

Det här är rollen för dig som tycker att det är galet kul att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kollegor i en organisation vars framgång bygger på relationer och samverkan. Det är nämligen din uppgift att arbeta med hela rekryteringsprocessen från start till mål och att attrahera dina framtida kollegor. Detta gör du bäst via kompetensbaserad rekryteringsmetodik, tester som en naturlig del utav rekryteringsprocessen och en kandidatupplevelse i världsklass. För du vet självklart redan att en kandidatupplevelse direkt påverkar företagets varumärke.  HR teamet som du kommer att ingå i består idag utav tre personer och dina närmsta kollegor heter Helena och jobbar som HR-Chef, Henrik jobbar som HRBP samt Kerstin och hon jobbar som lönespecialist.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

·         Driva och utveckla företagets rekryteringsprocess från ax till limpa

·         Driva och utveckla strategier för kompetensförsörjning och kompetensutveckling

·         Ha en löpande dialog med chefer inom ansvarsområdena

·         Sammankalla och driva introduktionsdagar för nya medarbetare

·         Verka för att arbetsplatsen är en arbetsplats där medarbetarna litar på människorna de arbetar för, är stolta över vad de gör och trivs med människorna de arbetar med

 
Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen inom personal samt några års erfarenhet från en liknande roll såsom rekryteringskonsult, talent aqusition eller konsultrekryterare.  Rollen innebär många kontaktytor så att vara social och gilla att träffa människor är en klar fördel här. Du måste också ha förmågan att skapa förtroende och vara professionell. Ett verkligt människointresse är en förutsättning liksom ett intresse för att hitta nya sätt att arbeta på.

Vilka är vi?

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa med en vision om att alla vill leva i vår stad.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 mars 2018. Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Atrium Ljungberg

Smedjegatan 2C, Nacka

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer