Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HRBP Inriktning rekrytering och kompetensutveckling

Långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande med affären och kunden som bas – detta är våra värderingar vi dagligen lever efter. Kan du kombinera det med ett affärsmässigt, operativt och strategiskt arbete? Då kan du mycket väl ha klickat in dig på rätt annons.

Vad ska du göra?

Det här är rollen för dig som tycker att det är galet kul att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kollegor i en organisation vars framgång bygger på relationer och samverkan. Det är nämligen din uppgift att arbeta med hela rekryteringsprocessen från start till mål och att attrahera dina framtida kollegor. Detta gör du bäst via kompetensbaserad rekryteringsmetodik, tester som en naturlig del utav rekryteringsprocessen och en kandidatupplevelse i världsklass. För du vet självklart redan att en kandidatupplevelse direkt påverkar företagets varumärke.  HR teamet som du kommer att ingå i består idag utav tre personer och dina närmsta kollegor heter Helena och jobbar som HR-Chef, Henrik jobbar som HRBP samt Kerstin och hon jobbar som lönespecialist.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

·         Driva och utveckla företagets rekryteringsprocess från ax till limpa

·         Driva och utveckla strategier för kompetensförsörjning och kompetensutveckling

·         Ha en löpande dialog med chefer inom ansvarsområdena

·         Sammankalla och driva introduktionsdagar för nya medarbetare

·         Verka för att arbetsplatsen är en arbetsplats där medarbetarna litar på människorna de arbetar för, är stolta över vad de gör och trivs med människorna de arbetar med

 
Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen inom personal samt några års erfarenhet från en liknande roll såsom rekryteringskonsult, talent aqusition eller konsultrekryterare.  Rollen innebär många kontaktytor så att vara social och gilla att träffa människor är en klar fördel här. Du måste också ha förmågan att skapa förtroende och vara professionell. Ett verkligt människointresse är en förutsättning liksom ett intresse för att hitta nya sätt att arbeta på.

Vilka är vi?

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa med en vision om att alla vill leva i vår stad.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 mars 2018. Vi hörs!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Privat sjukförsäkring