Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Oriola Sweden AB

Är du en löneadministratör med hög ambitionsnivå som brinner för att lära dig nya saker?

Till Oriola Sweden AB, som erbjuder tjänster inom läkemedel och apotek, söker vi nu en löneadministratör . Initialt är detta ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till sista december, med möjlighet till anställning för rätt person. Placering är i Kronans Apoteks trevliga kontorslokaler vid Lindhagen.

 

Ditt uppdrag

Som löneadministratör ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att administrera löneprocessen i sin helhet och ger daglig service åt chefer och medarbetare i löne- och lönerelaterade kollektivavtalsfrågor. Du kommer också att hantera en del övriga personaladministrativa frågor, t ex administrera nyanställning, avslut av anställning m m.

I och med att vi just nu bygger det nya Löneteamet kommer du att vara delaktig i att arbeta fram våra gemensamma processer och rutiner och tillsammans med övriga teamet dokumentera och implementera dessa i hela organisationen. Vill du ta ett större ansvar så kommer det att finnas möjlighet att ansvara för olika delprocesser och funktioner inom löneområdet.

Löneteamet består idag av sex löneadministratörer varav två sitter i Mölnlycke och fyra i Stockholm. Tillsammans administrerar de ca 3 000 löner. De följer Svensk Handels kollektivavtal för Partihandel och Tjänstemän samt Tjänstemän inom Apotek. Till teamet söker de nu dig som vill vara med och bygga ett framgångsrikt Löneteam.

 

Om Oriola

Oriola är koncernen som erbjuder tjänster inom läkemedel och apotek. Vi har kunskap om hela marknaden från tillverkning till konsument. Vi hjälper dig att ta hand om dina kunder bättre. Med oss kan du växa, öka lönsamheten och nå dina mål. Oriola erbjuder tjänster till alla aktörer i vår bransch som vill lyckas inom Norden och Baltikum. I Sverige har Oriola en rikstäckande apotekskedja i Kronans Apotek, lager- och distributionsföretaget Oriola AB, Svensk Dos AB samt vårdföretaget ICTHS Healthsupport AB. Vi bygger just nu upp en s k Shared Service funktion där lönehanteringen för alla Oriola-koncernens bolag i Sverige kommer att ingå. Du kommer att anställas av Oriola Sweden AB och vara placerad på Kronans Apoteks huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm.

 

Din bakgrund

För att trivas i rollen tror vi att du är framåt och positiv, du har hög ambitionsnivå och brinner för att lära dig nya saker. Du triggas av att hitta lösningar till problem och du trivs i en verksamhet som ständigt förändras. Du gillar att arbeta i team och är strukturerade i ditt arbetssätt. Som person är du självständig, noggrann och har humor! Du delar företagets värderingar som innebär att vara öppen, ta ansvar, ta initiativ och att man arbetar tillsammans.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom lön samt något års erfarenhet av att arbeta som löneadministratör, alternativt ett par års erfarenhet i rollen som löneadministratör. Har du tidigare arbetat i lönesystemet Agda PS är det meriterande men inte ett krav. I den här processen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal