Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Vårljus

Är du en serviceinriktad löneadministratör som vill arbeta med hela lönekedjan? Läs då mer om rollen hos Vårljus i Solna.

Löneadministratör till Vårljus

Till Vårljus söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Start så snart som möjligt till mitten på augusti 2018.


Ditt uppdrag

Vårljus har sitt huvudkontor i Solna och där arbetar företagets ledning, ekonomiadministration samt HR-avdelningen. I den här rollen arbetar du tillsammans med ytterligare en kollega på lön och ni ansvarar för hela lönehanteringen för cirka 500 löner, både tjänstemanna- och kollektivavtalslöner. Idag hanteras mycket av tidrapporteringen manuellt men de ska implementera in ett nytt elektroniskt tidrapporteringssystem för hela organisationen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  •          Löneberedning
  •          Avtalstolkning och rådgivning i lönerelaterade frågor
  •          Kontakt med cheferna ute i organisationen
  •          Löne- och sjukstatistik
  •          Registrering i Hogia lön plus samt Hogia personal och Medhelp
  •          Arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg

Din bakgrund

För den här tjänsten söker vi dig som har god kunskap av att självständigt arbeta med hela lönekedjan och har en god systemvana, har du tidigare arbetat i Hogia lön plus är det meriterande. Du är duktig på att tolka kollektivavtal och trivs med att ha mycket kontakt med organisationen, både chefer och medarbetare, därför är det också viktigt att du är serviceminded och gillar att samarbeta. Att arbeta strukturerat ser du som en självklarhet och du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp.


Om Vårljus

Vårljus – kommunernas eget vårdbolag – med ambition att förena kvalitet, samhällsnytta och lönsamhet. Vårljus ägs av 25 kommuner i Stockholms län och är verksamt inom barn- och ungdomsvården. Vi erbjuder krisinsatser och utredningar i dygnsvård, öppenvård samt jour- och familjehemsverksamhet. Vi driver en omfattande verksamhet för barn och ungdomar som kommer ensamma till Sverige.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer  ( ellen.ritzer@wise.se ,073-521 65 25) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal