Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Graphic Communication Coordinator

Nu har du möjligheten att bli en del av Wellspect HealthCare´s nytänkande Marketing Communication avdelning. Vi letar efter dig som har ett stort sinne för grafik och estetik tillsammans med ett utmärkt sinne för koordinering! Passar det in på dig? Läs och ansök här!

Wellspect HealthCare har sitt huvudkontor i Mölndal och är en ledande global leverantör av innovativa medicintekniska produkter. Deras avdelning Marketing Communication behöver stärkas upp med en Graphic Communication Coordinator.

Vi söker dig som kan börja omgående och uppdraget sträcker sig inledningsvis fram till och med mars 2019. Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals och uppdraget är ett föräldravikariat på heltid med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

I rollen som Graphic Communication Coordinator arbetar du med att säkerställa att all Wellspects grafiska kommunikation är enhetlig och följer deras grafiska riktlinjer. Detta på en global nivå då Wellspect har stora delar av världen som arbetsmarknad. Du agerar främst på redan satta strategiska marknads- och kommunikationsaktiviteter som sker både på global och lokal nivå. I rollen har du också stor möjlighet att initierar nya marknadsaktiviteter då du har nära samarbete med dina kollegor både i den globala marknadsavdelningen samt med de som äger frågorna lokalt.

Du kommer att skapa och editera marknads- och säljmaterial samt material till kongresser och webb. Din avdelning är ansvarig för att Wellspects kommunikation är enhetlig och där ditt ansvar ligger i det grafiska uttrycket. Rollen innefattar därför också koordinering och kommunikation med övrig organisation för att kunna hantera processen att godkänna material. Du kommer även arbeta mycket med bildhantering i bolagets mediebank

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du ha en utbildning inom relevant område exempelvis grafisk formgivning eller marknadsföring. Du behöver ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete som exempelvis grafisk designer, marknadskoordinator eller motsvarande. Viktigast är att du under tidigare arbeten har arbetat med liknande uppgifter och att du trivs med dessa.

Det är naturligtvis viktigt att du har ett gott öga för estetik och det grafiska samtidigt som du har en god förmåga att hålla dig inom ramar och strukturer, då mycket av marknadsmaterialet redan har en grafisk grund. Du är en god användare av Indesign och pratar och skriver obehindrat på engelska. Du är en proaktiv person, som har lätt för att prioritera ditt arbete. Då din vardag kommer kantas av ett högt tempo är du duktig på att prioritera och tar ansvar för din egen hållbarhet. Då Wellspect är ett internationellt bolag är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en internationell miljö.

Wellspect är ett bolag som sätter stort värde på service vilket ställer krav på dig som medarbetare att förmedla bolagets kultur i alla kontaktytor du har, internt som externt. Även om du kommer arbeta självständigt och driva arbetet framåt, behöver du trivas i att arbeta tätt ihop med dina kollegor eftersom arbetet kommer innebära båda delar. I en arbetsgrupp är du inte rädd för att lyfta dina egna idéer till förbättring men samtidigt öppen för andras idéer för att nå ett framgångsrikt resultat.

Om Wellspect

Wellspect HealthCare har sitt huvudkontor i Mölndal och är en ledande global leverantör av innovativa medicintekniska produkter, som är till för att hjälpa människor som lider av urinretention eller kronisk förstoppning. Varje dag arbetar över 1 100 anställda med att förbättra vardagen för alla som behöver deras produkter och tjänster. De hjälper bland annat människor som har en ryggmärgsskada, förstorad prostata, spina bifida eller multipel skleros.

Wellspect är en av världens ledande tillverkare av intermittenta urinkatetrar, där LoFric® är deras mest kända varumärke. För att hjälpa människor som lider av kronisk eller svår förstoppning har de utvecklat vad som troligen är världens mest avancerade irrigeringssystem, Navina Systems™. Här kombinerar de hög användarvänlighet med klinisk effektivitet och anslutningsmöjligheter i ett verkligt smart system.

Wellspect HealthCare finns i över 30 länder och är en del av Dentsply Sirona, världens största tillverkare av tandtekniska produkter och tekniska lösningar för professionell tandvård. Dentsply Sirona har sitt globala huvudkontor i York, Pennsylvania i USA, medan det internationella huvudkontoret finns i Salzburg i Österrike. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ.

Konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Stina Scheller, Stina.Scheller@wise.se och Konsultchef Louise Grammatikas, Louise.Grammatikas@wise.se.

Ansökningarna kommer vi gå igenom löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal