Löneadministratör till Logent

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta med Lön i en organisation där lönefunktionen får ta plats? Där man förstår vikten av Lön och dess innebörd för verksamheten i stort? Välkommen till Logent!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Logent söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, under 3–6 månader, med start så snart som möjligt. För rätt person finns möjlighet till en anställning hos kunden. Vi söker även dig som är intresserad av att stötta Logents löneavdelning på 50% 

 

Ditt uppdrag

Välkommen till ett härligt löneteam, med god sammanhållning och där fredagsfikan är en självklarhet!  Här kommer du tillsammans med dina 4 kollegor hanterar Logents ca 3000 löner i lönesystemet Hogia Lön Plus. Inom Logent finns fem olika verksamhetsområden där varje löneadministratör ansvarar för sitt verksamhetsområde. Här hanterar du hela lönekedjan, från ax till limpa. Du kommer även att hantera HR-relaterade arbetsuppgifter som avtalsfrågor och uppdateringar enligt kollektivavtal.

Här kommer du till en löneavdelning där hög service är A och O. Du är både en servicefunktion gentemot medarbetarna, dina interna kunder, men också kravställare internt mot verksamheten för att se till att lönefunktionen håller högsta möjliga kvalitet.

Tillsammans med drygt 20 kollegor kommer du vara placerad på Logents huvudkontor, i fina lokaler vid vattnet i Hammarby Sjöstad!

 

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

 

Din bakgrund

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet av rollen som Löneadministratör. Du är trygg i dina kunskaper och har god vana av såväl hela lönekedjan som att tolka avtal och håller dig uppdaterad kring regler lagar som berör ditt ansvarsområde.

Som person tror vi att du är noggrann, serviceminded och ansvarstagande. Du brinner för att ge bästa möjliga service till medarbetarna och är kvalitetsmedveten. Vidare är du en teamplayer och trivs i en miljö med stundvis högt tempo.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer