Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR- och lönekoordinator med systemintresse till Rituals

Är du en självgående löneadministratör med vana av HR-arbete? Har du även god systemvana? Då kan detta vara rollen för dig!

Till Rituals söker vi nu en engagerad HR- och lönekoordinator med ett systemintresse. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start så snart som möjligt till och med slutet av maj 2018, med chans till förlängning.

 

Ditt uppdrag 

Som löne- och HR koordinator tillhör du Rituals HR-avdelning och du kommer vara placerad i deras fina lokaler på Östermalm. Rituals kommer under våren 2018 implementera ett nytt HR-system; Dynamics365 Microsoft, och ditt uppdrag kommer i huvudsak innebära att hjälpa till med implementeringen av detta system. Du kommer ha arbetsuppgifter så som att:

– Föra över data, som till exempel personaldata, till systemet Dynamics365

– Utföra tester för att se om det nya systemet fungerar som det ska, exempelvis simulera lönekörningar samt ta ut olika sorters rapporter.

– Genomföra risk- och konsekvensanalyser gällande införandet av det nya systemet.

– Även vara behjälplig i eventuella enklare HR-relaterade arbetsuppgifter om behov skulle uppstå.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet av löne- och HR-arbete. För att lyckas i rollen bör du även ha god systemvana.

Som person är du prestigelös, lättsam och tycker om att jobba i ett högt tempo. Du är van vid att arbeta självgående och räds inte för att hugga i där det behövs. För dig är det viktigt att leverera en hög kvalitet i dina arbetsuppgifter och du är dessutom mån om att ge en god service till företagets medarbetare. Vi tror även att du är nyfiken och hoppas att du kommer ta dig an det här uppdraget med ett stort engagemang.

 

Om Rituals 

År 2000 började Raymond Cloosterman sitt RITUALS…-äventyr utifrån en djupt rotad passion: “Jag tror med själ och hjärta att vi med lite speciell omtanke kan förvandla våra dagliga rutiner till speciella ögonblick. Denna filosofi att man med en liten ansträngning kan skapa lite extra lycka ville jag överföra till ett lyxigt märke med skönhetsvård för hem och kropp. Ur detta föddes RITUALS… med ett omfattande och unikt utbud av lyxiga produkter med allt från kropps- och ansiktsvård, kläder och doftljus till parfym, makeup och te.”

– Raymond Cloosterman Founder of Rituals Cosmetics

Rituals präglas av en team-anda där de gärna hjälps åt och stöttar varandra, både i butiker och på kontoret. Du kommer att jobba tillsammans med ett glatt team som har kul tillsammans.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (073-521 65 25, ellen.ritzer@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal