Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Senior redovisningsekonom / specialist sökes till Bonnier Solutions

Är du en erfaren redovisningsekonom med ett öga för att utveckla och implementera processer? Då kan Bonnier Solutions vara din nästa arbetsplats!

Bonnier Solutions erbjuder nordiska Bonnierföretag kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster inom ekonomi-, löneadministration med målsättningen att skapa nordens ledande och mest attraktiva Shared Service Center för såväl kunder som medarbetare.

Bonnier Solutions erbjuder en spännande och utvecklande miljö där man har många kontaktytor och en transparent företagskultur. Bolaget genomgick en förändring år 2016 där den löpande redovisningen outsourcades och sköts numera från ett offshore team i Indien. Nu söker Bonnier Solutions en Senior redovisningsekonom som vill arbeta på en övergripande nivå till deras kontor på Kungsholmen i Stockholm. Du kommer ingå i ett team om ca10 personer och du rapporterar till redovisningschefen.

Om rollen:
Bonnier Solutions är under ständig utveckling och söker nu dig som vill vara med på resan tillsammans med dem. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av följande:

  • delta/leda möten, utredningar, och förbättringar för koncernens bolag
  • utveckla och harmonisera bolagens gemensamma processer
  • redovisning enligt K3
  • assistera redovisningschefen i revisionsprocessen samt granska processerna i Indien
  • assistera offshore teamet i Indien och medarbetare med det löpande arbetet och boksluten
  • hålla dig uppdaterad om förändringar inom skatt- och redovisningsområdet och ansvara för att dessa förändringar implementeras i organisationen

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en akademisk examen inom ekonomi och tidigare erfarenhet från en liknande roll som t ex redovisningsspecialist, redovisningschef eller senior redovisningsekonom med övergripande ansvar. Du är van vid att ha flera kontaktytor, även internationellt, och pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har lätt för att se till helheten. Du har ett öga för utveckling och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Meriterande är en bakgrund inom revision och kunskaper inom IFRS och K3.

Som person har du lätt för att bygga relationer, du arbetar bra i grupp och drivs av utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bonnier Solution med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog elin.allskog@eqonomy.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal