Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Generalist till Plantagen

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter! Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.

Som HR Generalist arbetar du affärsnära och stöttar koncernens chefer i olika typer av HR-frågor. I arbetsuppgifterna ingår även:

  • Strategiskt och operativt arbete med ett nära samarbete med övriga kollegor inom HR
  • Chefstöd i HR-frågor samt stödja med inspiration och kunskap
  • Projektleda och ansvara för att nyckeltal och mål för HR drivs effektivt mot uppsatta mål och att vi har möjlighet att nå önskad effekt på våra satsningar.
  • Proaktiv arbeta med rekrytering och kompetensförsörjning
  • Självständigt driva processer, rutiner, policyn, riktlinjer av HR- relaterade tjänster
  • Tolka kollektivavtal, ge råd och utbilda i gällande regler och lagar

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll där du kommer att ha en stor påverkan på HR-arbetet inom hela koncernen. Vi är i ett spännande skede där vi ska utveckla HR funktionen och skapa mervärde genom att tillsammans driva kultur- och medarbetarfrågor till ett ökat engagemang och framgång, där du kommer vara en del av denna resa!

Tjänsten är på heltid med marknadsmässig lön och placering är på huvudkontoret i Barkarby, Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har akademisk bakgrund med relevant HR-utbildning och ca 4-5 års erfarenhet inom HR. Vi ser gärna att du har någon form av egen ledarerfarenhet och meriterande är om du har jobbat i en personalintensiv verksamhet.

Rollen innebär mycket självständigt arbete med flera löpande ansvarsområden, samt sätter stora krav på god prioritering-, anpassning- och planeringsförmåga. Du arbetar resultatorienterat för att vi ska nå bolagets gemensamma mål.

Din kommunikativa förmåga, skriftlig och muntlig, är mycket god. Svenska och engelska behärskar du på högsta professionell nivå. Körkort är ett krav i denna roll. Vi ser även att erfarenhet av Sharepoint, Timeplan, Webcruiter, Agda är meriterande.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist, johanna.nyqwist@wise.se eller 073 521 65 87.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Förmånsbil, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal