Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lönekonsult till Bluegarden

Till Bluegarden på Södermalm söker vi en driven löneadministratör som vill vara del av ett härligt team om sju personer.

Nu söker vi dig som vill jobba som Löneadministratör / Lönekonsult hos Bluegarden. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som sträcker sig över 6 månader med möjlighet till förlängning, uppdragsstart så snart som möjligt. 

 

Ditt uppdrag

Som löneadministratör / lönekonsult kommer du att jobba självständigt men i en grupp av goda kollegor som hjälper dig in i jobbet. Här är det högt i tak och man jobbar bäst om man är en god teamplayer. I rollen som löneadministratör / lönekonsult kommer du att arbeta med hela löneprocessen för Bluegardens kunder. Det inkluderar även frågor gällande kollektivavtal, rapporter, bokföring mm. Tidvis kommer det att vara ett högt tempo, du bör därför trivas med detta. Vidare ingår det en del kundkontakt i rollen och du förväntas bidra med ett affärsmässigt tänk i din roll.

Du kommer att arbeta i ett team om 7 löneadministratörer / lönekonsulter och tillsammans i teamet kommer ni att ansvara för ett antal kunder. Arbetet sker i HR plus.

Här kommer du till ett fartfyllt företag med god arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter!

 

Bluegarden

Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området Human Resources och Lön. De erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Bluegarden Lön. De levererar även outsourcing av löne- och HR-administration. Bluegarden är en koncern med egen verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Varje månad får 2,3 miljoner skandinaver sin lön via Bluegardens lösningar. Koncernen har c:a 600 anställda och i Sverige arbetar omkring 135 personer. Bluegarden är sedan 2017 en del av Visma-gruppen

 

Din bakgrund

Vi söker sig som har ett par års erfarenhet av rollen som löneadministratör och att arbeta med hela löneprocessen. Du bör ha goda kunskaper i Excel samt en förståelse för kollektivavtal. Tidigare erfarenhet av HR Plus är meriterande men inget krav.

Som person är du ansvarstagande, självständig och har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror även att du har en god förmåga att hitta lösningar på problem och har en positiv inställning till ditt arbete. Det är även viktigt att du är serviceminded och flexibel.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) samt konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 
Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal