Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Online marketing & e-commerce coordinator

Trivs du under ansvar och vill vara del av en liten, unik och familjär organisation i ständig förändring? Ballograf är en organisation som just nu gör en satsning på att utveckla deras e-handels och vill satsa på dig som ska utveckla deras kundnöjdhet på deras digitala plattformar.

Ballograf har tillverkat pennor i Göteborg sedan slutet av 40-talet och kan idag stoltsera med att vara norra Europas enda penntillverkare. De har en ambition om att öka deras digitala försäljning och vill därför stärka upp deras team på huvudkontoret i Göteborg med dig som vill driva deras online-marknadsföring och e-handel. 

Inledningsvis är det här ett konsultuppdrag via rekryteringsbyrån KIMM, där tanken är att du på sikt kommer gå över i en heltidsanställning direkt hos Ballograf. Tjänsten är på heltid och har start så snart som möjligt.

Om tjänsten

Du som vill arbeta som Online marketing & e-commerce coordinator hos Ballograf erbjuds en bred, varierande och utvecklade roll på ett familjärt bolag där ni hjälper varandra. Då Ballograf är ett litet bolag samarbetar alla på kontoret väldigt tätt och arbetsuppgifterna kan ibland flyta över gränserna.

Just den här rollen är delvis en ny tjänst vilket gör att det finns goda möjligheter till att påverka tjänstens utformning. Det du förväntas ansvara för är att driva, koordinera och administrera utvecklingen av bolagets satsning på e-handel och i andra digitala kanaler. Du arbetar kontinuerligt med att öka försäljningen genom olika marknadsföringsaktiviteter och kampanjer online samt är med och driver fysiska marknadsaktiviteter som exempelvis mässor.

Det är en bred tjänst där du kommer att arbeta mot både återförsäljare och slutkund för att skapa försäljning. Ditt ansvar är att kontinuerligt utveckla synligheten på olika digitala plattformar och skapa innehåll (både grafiskt och skriftligt). Arbetet innefattar också analys av kundbeteende, optimering, konvertering och att driva utvecklingsprojekt inom relaterade områden. En del av tjänsten kommer också innefatta kontakt, support och orderhantering direkt mot slutkund och leverantörer.

Tidigare erfarenhet

Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom e-handel och/eller digital marknadsföring. För att du ska lyckas och vi ska kunna erbjuda dig en fortsatt utveckling, är ungefär ett årsarbete inom e-handel och online marknadsföring lagom. Från tidigare arbete har du förstått att du trivs i ett operativt arbete med att skapa säljande marknadskommunikation och driva digital försäljning. Du har också samlat på dig grundläggande kunskap inom SEO, SEM samt erfarenhet av att skapa säljande och innehållsrik content, både skriftligt och grafiskt. Rollen kräver att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har arbetat med konsumentrelaterade produkter och/eller tjänster samt har grundläggande kunskaper inom Adobe Creative Suit (Photoshop, Illustrator och InDesign).

Vem är du?

Vi önskar att du bidrar med energi till vår arbetsgrupp, har konstnärlig blick samtidigt som du är mån om att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Ballograf är en liten organisation så därför kommer vi lägga stor vikt på din personlighet, där en av de viktigaste egenskaperna är att du har ett prestigelöst förhållningsätt och en vilja att hjälpa dina kollegor. Det interna marknadsarbetet är under utveckling så du behöver därför vara duktig på att prioritera och strukturera i ditt arbete men också våga komma med egna idéer. Vi vill att du ska utvecklas hos och med oss, så vi ser gärna att du är nyfiken på att lära dig och själv tar ansvar för din och funktionens utveckling.

Konsultrollen hos KIMM

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Din ansökan och frågor

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 0760-001852) eller Konsultchef Marios Maletsikas (marios.maletsikas@wise.se, 0765-259026).

Vi går igenom alla ansökningar löpande och vår förhoppning är att tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du ansöker direkt på vår hemsida kimm.se

Ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal