HR-ansvarig till Ramberg Advokater

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

I denna roll får du arbeta brett inom HR och du får en fantastisk möjlighet att skapa ett helhetstänk kring HR-arbetet!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll där du kommer att ha en stor påverkan på HR-arbetet!

Din Roll:

Som HR-ansvarig kommer du att arbeta verksamhetsnära med strategiska och operativa frågor inom hela HR-området. I arbetsuppgifterna ingår bl.a:

  • Stöd till organisationen avseende personal- och kompetensförsörjning
  • Utveckla processer, rutiner och policys samt driva och ansvara för utvecklingsprojekt inom det HR-relaterade området
  • Coacha och stötta Rambergs medarbetare i den dagliga och operativa verksamheten.

För att nå framgång och trivas i tjänsten bör du uppskatta att arbeta varierat, i högt tempo och självständigt. Du bör ha ett stort mått av integritet och god förmåga att skapa förtroende för din roll. Du har flera kontaktytor, både externt och internt, och har lätt för att skapa goda relationer. 

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och HR-ansvarig ingår i ledningsgruppen som består av Managing Partner och Ekonomichef.

Din bakgrund

Du har en akademisk examen inom personal/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Vi tror att du har cirka 5–7 års erfarenhet av självständigt HR-arbete, gärna från en advokatbyrå eller annan form av konsultverksamhet.

Som person drivs du av att strukturera ditt arbete samt organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du kännetecknas av ditt engagemang, din nyfikenhet och ditt intresse för att vara med och utveckla verksamheten.

Om Ramberg

På Ramberg arbetar ca. 50 medarbetare. Kontoret är beläget centralt i MOOD-gallerian i Stockholm. Tempot är högt och omgivningen dynamisk. Det råder ett öppet klimat och är högt i tak. Byrån månar om att vara en arbetsplats med god stämning och stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. 

Ramberg erbjuder högkvalitativa affärsjuridiska tjänster till företag och offentlig sektor. Vår utgångspunkt är alltid klientens intressen och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär. Juridik för bättre affärer helt enkelt. Välkommen att besöka vår hemsida; www.ramberglaw.se/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer