Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-ansvarig till Ramberg Advokater

I denna roll får du arbeta brett inom HR och du får en fantastisk möjlighet att skapa ett helhetstänk kring HR-arbetet!

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll där du kommer att ha en stor påverkan på HR-arbetet!

Din Roll:

Som HR-ansvarig kommer du att arbeta verksamhetsnära med strategiska och operativa frågor inom hela HR-området. I arbetsuppgifterna ingår bl.a:

  • Stöd till organisationen avseende personal- och kompetensförsörjning
  • Utveckla processer, rutiner och policys samt driva och ansvara för utvecklingsprojekt inom det HR-relaterade området
  • Coacha och stötta Rambergs medarbetare i den dagliga och operativa verksamheten.

För att nå framgång och trivas i tjänsten bör du uppskatta att arbeta varierat, i högt tempo och självständigt. Du bör ha ett stort mått av integritet och god förmåga att skapa förtroende för din roll. Du har flera kontaktytor, både externt och internt, och har lätt för att skapa goda relationer. 

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och HR-ansvarig ingår i ledningsgruppen som består av Managing Partner och Ekonomichef.

Din bakgrund

Du har en akademisk examen inom personal/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Vi tror att du har cirka 5–7 års erfarenhet av självständigt HR-arbete, gärna från en advokatbyrå eller annan form av konsultverksamhet.

Som person drivs du av att strukturera ditt arbete samt organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du kännetecknas av ditt engagemang, din nyfikenhet och ditt intresse för att vara med och utveckla verksamheten.

Om Ramberg

På Ramberg arbetar ca. 50 medarbetare. Kontoret är beläget centralt i MOOD-gallerian i Stockholm. Tempot är högt och omgivningen dynamisk. Det råder ett öppet klimat och är högt i tak. Byrån månar om att vara en arbetsplats med god stämning och stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. 

Ramberg erbjuder högkvalitativa affärsjuridiska tjänster till företag och offentlig sektor. Vår utgångspunkt är alltid klientens intressen och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär. Juridik för bättre affärer helt enkelt. Välkommen att besöka vår hemsida; www.ramberglaw.se/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller 073-521 65 87.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter