Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Group Financial Controller till SWEDOL

Vill du vara med på Swedols tillväxtresa och ta koncernen till nästa nivå? Har du drivet och viljan att utvecklas inom koncernredovisning? Som Group Financial Controller på Swedol får du vara med ”där det händer” och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet!

Om rollen
I rollen som Group Financial Controller kommer du att ha möjlighet att utvecklas i snabb takt. Du kommer att arbeta nära CFO och få möjlighet att vara delaktig i många spännande affärsnära projekt. Rollen är placerad på Swedols huvudkontor i Tyresö med mycket goda bussförbindelser.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Koncernredovisning och månadsrapportering
  • Kassaflödesanalyser
  • Säkerställa effektiva koncernbokslutsprocesser för intern- och externrapportering
  • Kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • Systemägare konsolideringssystemet OCRA inklusive utvecklingsprojekt
  • Kvalificerade redovisningsfrågor
  • Upprätta delårsrapporter och årsredovisning
  • Stödja organisationen i analys, uppföljning och rapporteringsfrågor

Vem är du?
Vi ser att du har kunskap om IFRS och en förståelse samt önskan att utvecklas inom koncernredovisning. Vidare är det viktigt med flera års erfarenhet av redovisning och ett starkt intresse av att ligga i framkant vad gäller ny redovisningslagstiftningar och praxis. Vi ser att du har en bakgrund från revisionsbranschen alternativt har arbetat i en liknande roll som Financial Controller.

Du är en person som förmedlar information klart och tydligt, du driver nya initiativ och söker aktivt utveckling. Du är analytisk och har ett strukturerat arbetssätt och du ser lösningar istället för hinder . Vidare har du lätt för att samarbeta med dina kollegor, är engagerad i ditt arbete och har ett positivt synsätt.

Om Swedol
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. De erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.”

För mer information om Swedol, gå in på www.swedol.se 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Swedol med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.
Varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal