Löneadministratör till Stiftelsen Nordiska Museet

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en driven Löneadministratör med känsla för service? Då kanske denna roll kan vara något för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Stiftelsen Nordiska Museet söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 70-75%, under minst 6 månader, med start omgående.

 

Ditt uppdrag

I rollen som Löneadministratör kommer du att ansvara för att Stiftelsen Nordiska Museets anställda får rätt lön i rätt tid och att lönefunktionen håller en hög kvalitet och en förstklassig service. Du kommer att hantera lönen för museets ca 150-250 anställda i Hogia Lön Plus och supportera såväl chefer som anställda i HR- och lönerelaterade frågor. Antalet anställda fluktuerar under året beroende på museets säsongsverksamhet och du kommer att hantera löner utifrån gällande villkorsavtal.

Inom ramen för ditt ansvarområde ligger också pensionsapportering till SPV, avslut och personalförändringar i Hogias olika system, statistik relaterat till lön samt övrigt vanligt förekommande HR- och löneadministration.

Som Löneadministratör kommer du att tillhöra stiftelsens HR-enhet bestående av tre personer där du kommer ha tätt samarbete med framförallt stiftelsens HR chef och HR generalist. Här kommer du till en trevlig arbetsplats med god stämning och där det händer mycket. Som ensamt ansvarig för lön har du en god grund att stå på med avtal, rutiner och processer på plats samt utrymme att arbeta med fortsatt förbättring och utveckling av befintliga processer.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av rollen som löneadministratör. Alternativt har du gått en YH-utbildning inom löneadministration samt arbetat något år som löneadministratör. Du har arbetat självständigt med hela löneprocessen och självgående i ditt arbete. Det är ett krav att du tidigare arbetat i Hogia Lön Plus och dess försystem samt har god erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal. 

Som person är du serviceminded och ansvarstagande. Du har en strukturerat arbetssätt och en förmåga att själv driva ditt arbete framåt. 

 

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.  

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Stiftelsen Nordiska Museet

Djurgårdsvägen 6-16, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer