Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Rådgivare till TRR Trygghetsrådet

Vill du jobba i en affärsnära roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Vill du fokusera på coachande samtal, projektledning samt nätverksbyggande inom näringslivet? Kan du kombinera rådgivning med att utveckla och vårda kundrelationer? Då kan du mycket väl ha klickat in dig på rätt annons.

Vad ska du göra?
Rollen som rådgivare är mångfacetterad med fokus på att stötta uppsagda tjänstemän på väg mot ett nytt jobb samt utveckla och upprätthålla goda relationer med företag och fackliga representanter. Rådgivningen bedrivs både på individ- och gruppnivå och det ingår kundansvar för ett antal strategiska kunder. En vanlig dag på jobbet består av både av möten med klienter och att facilitera seminarier eller workshops. Du lägger även mycket tid på att utveckla och vårda kundrelationer, ett exempel på detta kan vara att coacha chefer i hur man leder medarbetare när verksamheten är i förändring. I rollen som rådgivare bemöter du människor i utveckling och kris dagligen, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor och har viljan att aktivt stötta klienterna till ny lösning.

Vem är du?
Vi tror att du har akademisk utbildning och en längre/flera års yrkeserfarenhet, helst från olika branscher. Du har ett starkt intresse för arbetsmarknadsfrågor, är bra på att bygga nätverk i näringslivet och har en god arbetsmarknadskunskap, både på lokal och övergripande nivå. Det är meriterande att ha arbetat med operativt och strategiskt HR-arbete eller som chef/ledare, och i den rollen skaffat erfarenhet av rekrytering, uppsägningar och förhandlingsarbete. Det är starkt meriterande att ha arbetat med organisationsförändringar och individer i omställning. Du har ett intresse för digitala verktyg och har en vana av att använda sociala medier. Det är även viktigt att du har gedigen erfarenhet och kunskap inom professionell rekrytering. Vi möter ofta engelsktalande klienter och kunder, vilket ställer krav på att obehindrat kunna genomföra möten och presentationer på engelska.

Som person har du ett eget driv och ett prestigelöst förhållningssätt. Du är lyhörd för kunder och klienters behov och har en utpräglad pedagogisk förmåga, såväl i individuella möten som i grupprocesser och workshops. Du har en god samarbetsförmåga, är anpassningsbar och du är inte rädd för förändringar och snabbt växlande arbetsuppgifter.

Vilka är vi?

TRR stöttar tjänstemän i privat sektor som har blivit uppsagda på grund av arbetsbrist. Men vi stöttar även fackligt förtroendevalda och arbetsgivare som genomför omställning.

TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse med 40 års erfarenhet som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Vi stöttar 35 000 företag med cirka 950 000 medarbetare i samband med omställningar.

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 april 2018.

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Lunchförmåner