Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Projektledare inom marknad till Synoptik (50%)

Har du erfarenhet av att arbeta med kundkommunikation som beställare på ett retailbolag och van att jobba snabbfotat med kampanjer och lanseringar? Nu söker vi en Marknadsprojektledare till Synoptik. Uppdraget är på deltid, ca 20 h/v, med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå fram till 1 september 2019. Läs mer och skicka in din ansökan idag!

Är du frilansare och tillgänglig för ett deltidsuppdrag eller vill du bli projektanställd hos oss på deltid som uthyrd konsult? Till Synoptik söker vi nu en Marknadsprojektledare! Det här är ett uppdrag via KIMM & Wise Professionals fram till 1 september 2019. Uppdraget är på deltid (50%) och startar omgående!

Om uppdraget
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Marknadsprojektledare består i att ta fram marknadsaktiviteter, främst säljdrivande kampanjer, varumärkesbyggande aktiviteter och events. Du har ett dagligt samarbete med reklam- och mediebyråer och internt med säljorganisationen, supply och finance för att ta fram aktiviteter i alla kanaler inklusive sociala medier och butik. Du har budgetansvar för delar av marknadsbudgeten. Du rapporterar till Marknadschefen och blir en del av marknadsavdelningen som idag består av sju medarbetare. Placering är på Synoptiks kontor i Kista.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planering, genomförande och uppföljning av nationella säljdrivande kampanjer i linje med övergripande plan och varumärkesstrategi
  • Framtagning av konceptmaterial för fysiska butiker och även e-handel
  • Uppföljning och dokumentation av genomförda aktiviteter tillsammans med controller och analytiker

Om dig
Vi söker dig som har ca 3-5 års erfarenhet av att arbeta som projektledare inom kommunikation, med betoning på B2C och erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln. Du är van att agera beställare och kontaktperson gentemot reklambyråer. Vidare är du van att arbeta i snabbt tempo i och många olika kanaler och du har erfarenhet av att bedöma kreativa förslag och att arbeta med snabba korrekturer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation eller civilekonomexamen.

Som person är du flexibel, initiativrik och van att prioritera på egen hand. Du är trygg i din kompetens och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö. Du har lätt för att knyta kontakter både internt och externt. Det är viktigt att du är en genuin team-player.

Om Synoptik
Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 130 butiker och en omsättning över 1,2 miljarder en av landets ledande aktörer inom optik. Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med drygt 7000 butiker i fler än 40 länder.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Som anställd och uthyrd konsult via KIMM blir du också medlem i Marknadsföreningen i Stockholm. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, MIS