Controller med intresse för projektledning

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du erfarenhet av controlling i en affärsnära roll? Har du intresse av projektledning? Telge Energi söker dig som triggas av att både arbeta verksamhetsstödjande och att delta i projekt för en enklare elhandel.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner


Som medarbetare på Telge Energi tillhör du ett snabbfotat och kreativt bolag som lägger stor vikt
vid dig som individ och vad du kan åstadkomma. Här kan du vara dig själv och bli accepterad för
den du är. Hållbarhet och kollegialitet genomsyrar hela kulturen och man har alltid nära till skratt!
Telge Energi har sitt huvudkontor i Södertälje.

Din roll
Din roll som controller uppskattas vara delad och till hälften innefatta verksamhetsstödjande controllerarbete och till hälften projektledning. Du kommer ha ett tätt samarbete med din kollega som är Business Controller och skapa nära relationer med andra i organisationen både som controller och i din projektledarroll. I din arbetsgrupp ingår även två analytiker, er närmsta chef är CFO för Telge Energi.

·      Delta i budgetprocessen

·      Delta i affärsplaneringsarbetet

·      Ta fram bolagets års- och hållbarhetsredovisning

·      Ta fram, uppdatera och rapportera ekonomiska rapporter samt verksamhetsrapporter, internt och externt

·      Upprätta prognos, månads- och årsbokslut.

·      Ansvara för organisationens avskrivningar

·      Ad Hoc analyser till chefer och medarbetare inom organisationen

·      Upprätta, utvärdera och effektivisera rutiner och processer

·      Agera som backup och stöd till kraftcontroller

·      Projektledning; delta i större projekt

Din bakgrund och person
För att vara framgångsrik i rollen som controller tror vi att du har ca 2-4 års tidigare erfarenhet av en controllerroll och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har både en förmåga och ett intresse att förstå av vad som driver vår affär och du trivs i att hjälpa dina kollegor.

Då rollen som controller innefattar både verksamhetsstyrning och projektledning är du en person som får energi av att kommunicera och bygga relationer med kollegor på olika nivåer i bolaget. Du gillar när du får vara involverad i vad som händer i verksamheten och jobbar bra när du får ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Du har en stark analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med hög säkerhet i din leverans. Du behöver ha mycket god kunskap inom Office 365, speciellt Excel samt BI-system.

Om Telge Energi
Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. På Telge Energi ser vi hållbarhet ur ett bredare perspektiv än enbart klimat- och miljöfrågorna. Vi vill också vara en ansvarsfull arbetsgivare och samhällsaktör. Därför arbetar vi även med hållbarhet internt genom vår värdegrund, ren el på riktigt. I det arbetet ingår att utbilda våra medarbetare i våra viktigaste frågor som är kundfokus, långsiktig hållbarhet och förnybar energi. Läs gärna mer på www.telgeenergi.se

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Telge Energi med EQonomy/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Sofie Forsman på sofie.forsman@wise.se eller Elin Allskog på elin.allskog@wise.se. 

I denna process arbetar vi med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi kommer att intervjua för rollen i början av januari 2019. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer